Speltips tillsammans med 

Välkommen!

Här kommer lite sena tankar om kvällens jackpotomgång.

Jag tycker det ser ut som en riktigt spännande omgång och jag har några drag som jag bara måste få med på en av lapparna ikväll.

Avd1: Här tänkte jag först att man skulle kunna spika 6 Miss Irma. Men ju mer jag tittar desto jämnare bir det. 2 A Perfect Face och 5 Lilliannes Love måste med vid gardering.

Avd2: 8 Minnestads Ecuador ser ut att vara en bra spik i min bok. Minus på uppehåll men borde ha en bra chans. Bästa hästen i fältet. Bäst där framme är 2 S.G.Sherman.

Avd3: Denna avd tycker jag är ruskigt öppen. Men glöm för all det inte 3 Ninia’s Boy! För felar den inte är den väldigt långt fram här. 6 A Secret Word och 11 Shapes är också mycket intressanta till den %

Avd4: 11 Hemisphere är megafavorit. Men jag vette fan jag.. vinner den detta 7 av 10 gånger? nja inte i min bok. Kliver den ner mot 50 så kanske. Bästa hästen är det nog. Men den har en del galopper i raden också. Jag garderar nog. 4 Jeppas Uppercut och 3 I Love You Sisu är tidiga från främre volten.

Avd5: 6 Donizetti skulle man kunna spika i normala fall! men absolut inte denna gång då den siktar mot andra lopp. Ta med ett gäng och glöm inte 3 Aquarius Face, 1 Kavatosåfin och 7 Mustang Racer .

Avd6: Här är mitt stora drag i omgången! 4 Stinaalvina Zonett tror jag har ruggigt mycket bättre chans än 6% att vinna detta lopp! Så missa inte denna. bakom den så finns motbud i 5 Kashmir River, 7 Miss Imperatrice och 9 Indira Split.

Avd7: Här står det mellan 2 hästar enligt mig. 6 Tabasco C.D och 5 Racing Ribb. Men jag funderar på att ta ställning och spika 6 Tabasco C.D.

Avd8: Även här funderar jag på att ev spika 9 Dream Sensation. Tror den kommer ha väldigt bra chans i detta gäng. Dock så kan det häxa och då måste man ha med väldigt många! tex 7 Oryx Håleryd, 6 Leroy Boko, 5 Martin V, 3 Kash Keeper och självklart 2 Albacete. Spik, lås med 2 Albacete eller typ alla?

Häng på mina andelar hos Bergsåkers butiksandelar! ni hittar mig och Ruppe där. 2 omgångar är öppnade. Alt Minandel.se eller här nedan.

/Fastén och RuppeVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED