Speltips tillsammans med 

Här jagar vi skrällar!

Köp andelar i systemet till helgens stryktips genom att klicka HÄR!

Bomben!

Chelsea som öppnat säsongen på ett strålande sätt tar emot Villa hemma på Stamford Bridge. Den starka säsongsinledningen har också gjort att man blir aningen överstreckade av spelarna. När vi letar spelvärde är detta också är en av flera anledningar till att vi väljer att helgardera matchen.

Spiken!

Manchester United har efter den fullständiga urladdningen mot Leeds i ligapremiären, avstannat något. Segern i premiären följdes upp av oavgjort mot Southampton och segern mot Wolves satt väldigt långt inne. Hur ska man då återställa ordningen när Newcastle kommer på besök?

Lösningen stavas ett fullsatt Old Trafford med en kokande atmosfär. I synnerhet med tanke på att återvändaren Cristiano Ronaldo med all sannolikhet kommer att finnas med i truppen. Detta kommer att elda på United något kopiöst och jag räknar med en klar hemmavinst.

Det är fortfarande oklart om portugisen kommer att starta men vågar Solskjaer verkligen bänka honom?
Startelva eller ej, ni kan räkna med att Cristiano Ronaldos närvaro kommer att lyfta taket på Old Trafford. Den här värvningen har gjort att det fullkomligt osar optimism kring klubben.
Man saknar förvisso Fred men med den offensiva råkraft som finns hos Bruno, Cavani, Greenwood, Martial, Pogba, Ronaldo, Sancho osv så spelar det i en match mot Newcastle ingen större roll skulle jag våga påstå. Spik!

Mitt skrällsystem

Jag gör ett system med 10 unika andelar som tar avstamp i analysen ovan. Fokus på spelvärda streck för att maximera vinsten. Om du vill köpa andelar i mitt system på Svenska Spel så hittar du andelarna genom att klicka HÄR!

Nu kör vi!

// Johnny BoyVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED