Speltips tillsammans med 

En lurig historia!

Lunds BK är obesegrade på hemmaplan och man trivs onekligen bäst på sitt något speciella konstgräs. Trots en inte så smickrande sjundeplats i ligan så kan man bättre och dagens drabbning mot säsongens hittills mest överpresterande gäng, FC Trollhättan, lär bli en intressant historia.

Ur ett rent spelvärdesperspektiv så hade jag i vanliga fall varit snabb med att strecka från höger då Trollhättelaget är extremt formstarka men nu har man tyvärr drabbats av flertalet covid-fall vilket såklart ställer till det en hel del!

Tränaren och tillika sportchefen William Lundin har i lokaltidningen TTELA varnat för att man tvingas plocka med spelare från ungdomsleden, det kan också bli aktuellt för några av dessa ynglingar att få speltid. Detta ändrar ju såklart utgångsläget radikalt för oss spelare och något som från början lutade mot X2 drar sig mer och mer åt en helgardering. Trots det på förhand tämligen hopplösa läget för FC Trollhättan så ska man absolut inte räkna ut dem då man besitter rejäla spetskvaliteter!

Spiken!

Lettland är ett av Europas i särklass svagaste fotbollsnationer och när Norge med Haaland och Ødegaard på spelhumör gästar så kan jag inte se något annat än en bortavinst. Norge håller en betydligt högre kvalitet rakt igenom sin trupp än Lettland och det ska krävas något extraordinärt för att man ska slarva bort den här chansen. Spiktvåa!

Andelsspelet

Om du vill haka på mitt andelsspel så finns det två andelar kvar för 150 kr styck. För att komma till mitt andelsspel på Svenska Spel så klicka HÄR!

Lycka till idag!

// Johnny BoyVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED