Speltips

Full pott förra lördagen – Nya tag på BIG 9!

BIG 9 ® 10 december, 2021 Tips av: Johan Ulvestål
Tips av: Full pott förra lördagen - Nya tag på BIG 9!

FULL POTT FÖRRA LÖRDAGEN – DAGS IGEN??

På lördag smäller det igen då det är dags för en ny rafflande omgång av BIG 9. Är minst sagt SUPERLADDAD och är redo att hitta nya STORA slantar!

Jag kommer konstruera två exklusiva/unika system där det är först till kvarn som gäller. Ni som följt mig på travet kommer känna igen Er till både namn och strategi. Min djupa analys av matcherna pågår kontinuerligt under hela veckan där jag studera varje lag i detaljbasis för att kunna hitta guldkornen som kan förgylla utdelningen.

Kommer konstruera följande system. Länk och Info kring systemen finner Ni här nedan:

1.”Målat Solklart”, 499:-/Andel (EXKLUSIVT): Består endast av 10 st unika andelar och är mitt absolut slagkraftigaste bolag. Konstrueras med två Helgarderingar (1X2), Majoriteten alternativt Alla Över/Under 2,5 mål Helgarderas samt 4 st Singelstreck (kan användas både som 1X2 eller Över/Under 2,5 mål) och ett Wildcard. Du hittar andelen genom att klicka HÄR!

2.”Målat och Klart, 65:-/Andel (EXKLUSIVT): Består av 12st unika andelar som konstrueras med 6 st helgarderingar (1X2), en halvgardering, ett wild card samt ett singelstreck. Sedan singlas över/under 2,5 mål. Du hittar andelen genom att klicka HÄR!

Johan Ulvestål's andelsspel

Se fler andelsspel från Johan Ulvestål