Speltips

54 miljoner skäl till gardering

V75 ® 2 september, 2022 Tips av: Andreas Johansson
Tips av: 54 miljoner skäl till gardering

Hej gott folk! Jackpot 54 millar på hemmabanan Jägers! Världsklass

Lite surt förra lördagen att bränna 7 rätt på att inte ta med Santos de Castella.. Extra surt när Spiken emot omgångens näst mest spelade häst, satt som en smäck!

Men nu tar vi nya tag. I tidningen kan man läsa att folk uppmanas att låna 50 000 för att ha råd med elräkningen i vinter.. Jag tycker vi går för 50 000 per andel här istället! Det kan innebära sinnessjuka lösningar på enkla lopp och vice verca , men vi måste försöka nu när det är miljoner i potten!

ANALYSEN BY A.J

V75#1

Absolut förstahäst i loppet är 9 Kali Smart . Det finns inte en häst i loppet som står emot Adrians häst OM han väljer att hushålla lite med krafterna . Spetshästen 3 Chablis Ribb kan vara spännande OM man väljer att köra den i ledning och förhoppningen är att 2 Nannys Girl hittar rygg på ledaren . Favoriten 6 Dear Friend är i min mening iskall i loppet och jag kommer med högsta sannolikhet inte betala för denne. Lås 9-3-2

V75#2

Klass 2 1640m VOLTSTART! Här kommer den stora massan måla på ordentligt. Därför tänker jag att koppla lite grepp om omgången. Det finns två scenario enligt mig hur loppet kommer gå till . Antingen spetsar 2 Il Forte och leder varenda meter av loppet. Eller så vinner bästa hästen 10 Eagle Rock. Tråkigt spår på den sistnämnda, men strykningar och voltstart gör det hela bättre. lås 2-10

V75#3

Ett 2-hästarslopp enligt den stora massan, men vi vill ju ha pengar ! Favoritduon 3 Admiral AS och 8 Önas Prince är kanonhästar. Dock har inte riktigt Admiral AS rosat marknaden på sistone ,och spår 8 på Önas Prince är lite chansartat. Jag tror dessutom att formen är lite på retur för den sistnämnde. Med risk att få dumstrut på huvudet så vill jag ha med ett par andra hästar här! 2 Sevilla kommer vinna lopp närsomhelst. När nu Mange ska gå i pension är detta Lövgrens topphäst, och jag kan ana att han är vässad till tänderna på hemmaplan. 6 Dragster har inte vunnit lopp på ett tag , men hästen har en kuslig speed och jag blir inte ett dugg förvånad om han sitter i ledningen här . Barfota och Bike!

V75#4

Diamantstoet, och här vill man egentligen måla på ordentligt. Jag håller favoriten 9 Kung Fu Lady som hästen med störst vinstchans , men vågar nog inte hålla den i handen. Norska gästen 2 Hearts är ruggigt intressant till 8 % kanske oxå 3 Giannas Love till låg procent. Tilläggshästarna tror jag får svårt i detta loppet !

V75#5

Jag tar omtag på 8 Holdfast AM senast spikade jag på chans ,och allting blev fel för hästen. Han håller absolut toppform för dagen, och med lite klaff kan han vinna detta . Garderingarna är 3 Rampant och 9 Farfars Dream. Vill man ha med ytterligare en häst ,så är 5 Dynamic Twister underspelad i förhållande till vinstchans

V75#6

Favoriten 11 Charlibrown Effe levererade inte som förväntat senast . Tillfällighet eller formtapp? Hursomhelst är spår 11 på Jägers RIKTIGT dåligt . Jag tror att Hans Crebas har en utmärkt uppgift med 2 Gerben här. Äntligen framspår och jag kommer spika om allt låter bra.

V75#7

Nu ska miljonerna fördelas. Med lite tur har vi fått med ett par skrällar på vägen ! 7 Hipster AM får förstastrecket och kan vara en spik om inte intrycket på Gerben är tillfredställande . 6 Zorro Wind ska såklart med vid gardering . Sen har jag 2st dunderskrällar ! Jag väntar på att det lyser rött på skorna på 1 Sandsjöns Enzo Ni vet hästen som alltid vinner när ingen tror på den . Samt talar jag mot mig själv lite .. Men Peter Untersteiner ! När det är Bike och barfota på hans uppsittningar , så är det form! 11 Furies Rain kommer streckas till 1%

Detta var mina fredagstankar , och gillar ni ideerna och behöver stöd till elräkningen. Så köper ni en andel för 99 spänn och hoppas på lite tur !

Det kommer bli en chansning, men man måste våga för att vinna .

Andelarna hittar ni HÄR

Endast 12st finns till försäljning

Lycka till med spelet // A.J

Andreas Johansson's andelsspel

Se fler andelsspel från Andreas Johansson