Speltips

Atombomben – Fullt fokus på SHL

13 januari, 2022 Tips av: Johan Videll
Tips av: Atombomben - Fullt fokus på SHL
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Atombomben tar nya tag ikväll och detta genom att ge fullt fokus åt SHL som tar plats på kupongen med tre matcher. Vi drar inte på det mer än nödvändigt, utan nu kastar vi oss över kupongen som väntar!

Kvällens matcher

  • Växjö Lakers – Färjestad
  • Brynäs – Luleå
  • Rögle – Linköping

Match 1
De regerande mästarna Växjö gör första matchen sedan årsskiftet och de gör det genom att ställas mot ett formstarkt Färjestad. Gästerna har fyra raka vinster i bagaget och att de tar poäng i Växjö denna torsdagskväll också är absolut ingen omöjlighet. Målsnålt kommer bli grundtipset.

Match 2
Luleå med tre raka vinster gästar Brynäs som har tre raka förluster. Given tvåa? Ja, kanske det. Brynäs är dock ett duktigt hemmalag, men Luleå brukar göra det bra här då de vunnit fyra av de fem senaste i Gävle. Tvåan går inte att inte ta med, men målkalas…? Njae!

Match 3
Ängelholm är sist ut och där tar serieledande Rögle emot ett LHC som kämpar med näbbar och klor för en slutspelsplats. Tidigare i veckan tog sig Rögle till CHL-final genom att bortaslå Frölunda. Här vinner hemmalaget igen – så bra är dem! 4-5 mål från hemmalaget och typ hälften från gästerna är min idé.

Vill ni vara med på Atombomben ikväll så kostar en andel 66 kr och totalt erbjuds åtta andelar.

Köp din andel här!

Lycka till med kvällens spel!

@JV89__ på Twitter.

Johan Videll's andelsspel

Se fler andelsspel från Johan Videll