Speltips

Big 9 – Banken med Ulvestål

BIG 9 ® 23 oktober, 2021 Tips av: Johan Ulvestål
Tips av: Big 9 - Banken med Ulvestål

I match 5 hittar vi Brighton som kommer från tre raka oavgjorda matcher (Norwich, Arsenal och Crystal Palace). Innan dess hade man skrapat ihop trepoängare på löpande band – närmare bestämt fyra segrar (Leicester, Brentford, Watford, Burnley) på fem matcher. Det är faktiskt bara Everton som lyckas besegra ligafyran. Fast denna gång är motståndet av en helt annan kaliber när självaste City kommer på besök…

Efter plumpen i premiären mot Tottenham är Manchester City obesegrade med fem segrar och två oavgjorda – där man bland annat har avväpnat Chelsea på bortaplan. Hade match på resande fot så sent som i tisdags i Champions League där man gjorde historien kort mot Club Brygge och vann med klara 5-1. Så formen lär vara helt på topp!

Kan vara rätt läge för Brighton att möta City när de haft tankarna på Champions League. Men City har minst sagt en bred trupp med stjärnor på varje position så det skall egentligen inte påverka nämnvärt. Visserligen vann Brighton detta möte förra säsongen, men bör nämnas att City då var klara mästare där Brighton spelade med en man mer i större delen av matchen. Så den matchen skall man inte dra några större parareller av. Men på grund av Brightons fina tabellposition samt att de just besegrade City vid det senaste mötet gör att Manchester City inte kommer bli några megafavoriter. Håller streckprocenten under 70% tycker jag det absolut är läge att ta ställning och är en bank att hålla i handen.

Blir det över eller under 2,5 mål i matchen?”

Brighton lär vara rädd om den poängen de har när matchen startar och kommer försöka hålla 0-0 så länge som möjligt. Tror det kommer bli för tufft och när väl baklänges målet är ett ett faktum – kommer de tvingas öppna upp sig och då riskerar de trilla en ett par kassar ytterligare. Så över 2,5 mål är ett gångbart tips.

Jag personligen kommer singla Manchester City i mitt halvgarderade system ”Målat Solklart” medan jag målar på i mitt prisvänliga ”Målat och Klart” där det kommer bli helgardering.

Nedan ser Ni info om mina andelar där Ni också finner en länk om Ni vill rygga:

  • ”Målat och Klart”, 140:-/Andel som består av 25 st unika andelar (Exklusivt): Här helgarderas samtliga 9 matcher (1X2), varav en match är wild card. Så i detta system skall över/under 2,5 mål hittas i 8 matcher.
  • ”Målat Solklart”, 175:-/Andel som består av 25 st unika andelar (Exklusivt): Här kommer samtliga över/under 2,5 mål garderas, utöver det blir det 5 st halvgarderingar samt en helgardering (wild card) samt 3 st singelstreck.

Imorgon presenterar jag veckans Drag samt Skräll

Johan Ulvestål

Johan Ulvestål's andelsspel

Se fler andelsspel från Johan Ulvestål