Speltips

Big 9 – Skrällen

BIG 9 ® 23 oktober, 2021 Tips av: Johan Ulvestål
Tips av: Big 9 - Skrällen

MATCH 4: Southampton vann senast säsongens första match när de lyckades besegra ett väldigt skadedrabbat Leeds med 1-0. Så den segern tycker jag defintivt inte är mycket att hänga i årets kommande julgran och de känns långtifrån som en given segerkandidat.

Burnley är defintivt inte bättre och är ett förväntat bottenlag som kommer få svårt att förnya sitt kontraktet i Premier League. Har på säsongen åtta inledande matcher en dyster rad med noll segrar, där endast tre matcher slutat med delad poäng (Norwich, Leicester, Leeds).

Tycker de tidiga tipparna gjort Southampton till alldeles för klara favoriter (streckad till nästan 60%) och i en match där hemmalaget förväntas föra spelet så känns skrällchansen stor för ett defensivt och kontringssuget Burnley. Dessutom saknas den viktiga kuggen James Ward-Prows i hemmalaget som är avstängd. 

Summa Summarum tycker jag att X2 är riktigt spelvärt där man med gott samvete kan chansa bort 1:an som i så fall kommer rensa bort många MÅNGA kuponger!

Blir det över eller under 2,5 mål?

I tre av de fyra senaste möten lagen emellan har det blivit tre eller fler mål. Men denna gång är det mer eller mindre ett ångestmöte där det finns otroligt mycket att förlora. Därför tror jag båda lagen inte chansar för mycket och det luktar en målsnål historia – så rekommenderar verkligen ett under 2,5 mål-spel.

Jag personligen kommer halvgardera (X2) i mitt halvgarderade system ”Målat Solklart” medan jag målar på i mitt prisvänliga ”Målat och Klart”där det kommer bli helgardering. Nedan ser Ni info om mina andelar där Ni också finner en länk om Ni vill rygga:

  • Målat och Klart”, 140:-/Andel : Består av 25 st unika andelar (Exklusivt): Här helgarderas samtliga 9 matcher (1X2), varav en match är wild card.
  • ”Målat Solklart”, 175:-/Andel : Bestå av 25 st unika andelar (Exklusivt): Här kommer samtliga över/under 2,5 mål garderas, utöver det blir det 5 st halvgarderingar samt en helgardering (wild card) samt 3 st 

Johan Ulvestål's andelsspel

Se fler andelsspel från Johan Ulvestål