Speltips

Dagens Dubbel Åby lördag 12/8 – Speltips från Berglund

Dagens Dubbel ® 12 augusti, 2023 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Åby lördag 12/8 - Speltips från Berglund

Stort grattis till er som var med på mina system i söndags som gav 7 rätt och grattis till er som ryggade mitt DD-förslag i lördags, det satt fint! Hoppas att formen håller i sig och att det blir leverans igen på Åby. Nedan finner ni mina korta DD-tankar:

DD1: Diamantstofinal där Gucciadoro är favorit med 3 Destiny Effe. Hästen är såklart bra, men siktas vidare mot andra uppgifter och är i mina ögon bäst på kort distans och jag steker henne på DD tillförmån för stallkamraten 7 Celiaz som står väldigt rätt inne i denna spårtrappa och jag tror att Fors sänder fram per omgående och kommer att sitta bra på det och bli oerhört svår att stå emot i detta gäng. Rolig DD-spik!

DD2: Åbys Stora Pris är en öppen historia i år och jag streckar 3 st på DD. Etta lägger jag 9 Hades De Vandel som var ruggig senast och blir farlig om lika bra nu. Litar dock inte fullt ut på honom och streckar 4 Power som står på tur för en storloppsseger och sista strecket får 8 Admiral As som ser bättre och bättre ut i nya regin.

Jag gör som vanligt andelar till V75 med mina Bergsåkerskollegor som ni kan köpa in er i här om ni vill spela med oss.

DD-förslaget: 7-4,8,9*50 kr

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund