Speltips

Dagens Dubbel Bergsåker lördag – Fördel hemmabana

Dagens Dubbel ® 18 februari, 2023 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Bergsåker lördag - Fördel hemmabana

Äntligen är det dags för vinterns travfest på hemmaplan med Polaris Bergsåker Winter Trot som höjdpunkt. Fina STL-tävlingar i övrigt och garanterat bra stämning på plats. Jag rekommenderar alla som läser detta att ta med en vän och komma ut och njuta på banan på lördag.

Nedan ser ni mina DD-tankar för lördagen:

DD1: Här tror jag att mycket avgörs första biten då vikten av ledningen är stor i detta lopp. Två hästar höjer sig över mängden och då gäller det ta ställning och den jag tror kommer till tät är 4 High On Pepper (vilket intryck i comebacken sensast). Hästen är härdad i hårda gäng (mött bl.a. Francesco Zet och övriga 4-åringseliten ifjol) och står sig väl i nuvarande klass. Gillar även 6 Chitchat, men då den är mer spelad än High On Pepper samt att han inte kommer till tät i min bok gör att jag står över på DD och går rakt ut på min idé. Hela vägen Jorma!!

DD2: Detta är lördagens sportsliga höjdpunkt och loppet har hela 500.000 kr i förstapris. Jag ger tipsnicken till nr 6 Ferrari Sisu som imponerat i vinter, inte minst då han besökte oss senast. Kommer Conrad ner i vettigt slagläge här så blir han tung att stå emot till slut. Litar dock inte fullt ut på honom utan garderar med 4 Hierro Boko som sett smällfin ut på slutet, om än i enklare gäng en detta, men form slår klass och jag spricker inte på Hierro på lördag….Mitt tredje och sista DD-streck går till hemmahästen 9 Espirit Sisu som, om det skulle bli lite överpace, kommer att komma in i matchen här. Wäjersten är vass att ställa iordning och jag blir inte det minsta förvånad om han står i vinnarcirkeln efter detta lopp. 3 streck totalt!

Jag gör som vanligt andelar på V75 tillsammans med mina kollegor, vill du köpa en andel av oss så hittar du dom här.

DD-förslaget:

4-4,6,9*30 kronor.

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund