Speltips

Dagens Dubbel Bergsåker lördag – Speltips och andelar från hemmatipparen Berglund

Dagens Dubbel ® 11 november, 2023 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Bergsåker lördag - Speltips och andelar från hemmatipparen Berglund

Grattis till er som var med på Berglunds Stora i onsdags, 8 rätt och lite spelpengar till helgen!

Hemmaplan denna lördag och jag är givetvis på plats. Vädret ser ut att bli stökigt (tittar ut mot banan i skrivande stund, fredag, och det är snöblandat regn i luften och det lär så förbli tills imorgon). Peter Nilsson och gänget på Bergsåker står återigen för en svår utmaning, men grabbarna brukar få till banan otroligt bra oavsett väder så vi tror och hoppas på det även denna lördag.

Mina DD-tankar finner ni nedan:

DD1: Ett oerhört öppet och spelvänligt lopp där jag tar ställning för den som jag tror är den bästa hästen i fältet. Jag syftar på Wäjerstens 5 Perkins som härdats i hårda gäng och vann plättlätt i enklare omgivning senast. Kan öppna bra och sitter garanterat bra till tidigt här och lär inte vara sämre med senaste loppet i kroppen och Wäjersten låter nöjd i de intervjuer jag sett i veckan och jag hamrar in DD-spiken.

DD2: Ett lurigt Bronsdivisionsförsök där jag streckar 3 st. på DD. Förstahäst är 4 Kinky Boots som har ”psykform” och är hästen att slå för dagen. Möter dock bättre hästar nu och får ingenting gratis vilket motiverar gardering. 1 Chitchat är given om det löser sig då det rör sig om en ruggig häst. Hittar Daniel ut i tid så tror jag att detta är vinnaren i loppet. Tredjestrecket till 11 Kendall Jackson som alltid står för bra prestationer och jag blir inte förvånad om han tillsammans med Magnus A Djuse blåser ner samtliga över upploppet om det strular lite för mina två övriga hästar.

Jag gör som vanligt andelar på V75 åt Bergsåker tillsammans med mina kollegor. Dessa hittar ni här om ni vill spela med oss.

DD-förslaget: 5-1,4,11*50 kr

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund