Speltips

Dagens Dubbel Färjestad 220222

Dagens Dubbel ® 22 januari, 2022 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Färjestad 220222

Grattis till er som ryggade mitt förslag förra veckan! Det var inte så långt ifrån att vi fick nästan 45 ggr med Fortune Mearas, men Eddy West var för bra och vi fick lite pluspengar med oss åtminstone. Denna vecka är det Färjestad som är värd för STL och V75 och min DD-tankar inför lördagen finner ni nedan:

DD1: Ett öppet lopp där jag håller 6 King Of Greenswood som spetsfavorit när krutröken lagt sig och därifrån skall han slås. Har imponerat i de två senaste starterna och vunnit med tillsynes gott om krafter sparade. Törs dock inte lämna 10 Hannibal Face utanför då detta är en högkapabel herre som kommer in i matchen om det blir lite för tuff inledning för min tipsetta, men är bra nog att vinna även ändå. DD-lås!

DD2: 10 Four Guys Dream har sett ruggig ut på slutet och intrycket på honom gör att jag bara måste spika honom på DD. Det är inte det värsta motståndet emot denna gång och jag tror att Stefan Persson kan avgöra detta när han och Four Guys Dream önskar. SPIK!

Självklart krigar vi på med andelar från Bergsåker på V75 och jag och mina kollegor har andelar i olika prisklasser som ni kan köpa in er i här.

DD-förslaget; 6,10-10*100 kr.

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund