Speltips

Dagens Dubbel Momarken 230318

Dagens Dubbel ® 17 mars, 2023 Tips av: Fredrik Berglund
Tips av: Dagens Dubbel Momarken 230318

Norge och Momarken är veckans värd för STL och V75. Inte helt enkelt och vi svenskar har inte lika mycket ”gratis” denna vecka utan arkivet har fått gått varmt för att bilda sig en uppfattning av våra norska konkurrenter för att kunna bena ut veckans omgång. Nedan ser ni mina DD-tankar:

DD1: Här 2 Stoletheshow megalampa och jag fattar också att han har bra chans, men till 70% på V75 i en årsdebut där stallet varnar för att formen inte är på topp då står jag över åtminstone på DD-spelet. Jag har ett roligare drag som är sugen på spets och kommer man före tex. 2 så körs man i ledningen och därifrån skall man slås. Det är 4 Readly Lavec som skaffat sig hårdhet i Frankrike i vinter och Oskar låter intresserad här. Till 10% på V75 och liknande skillnad på DD-oddsen så är det enkelt att ta ställning. Hela vägen Oskar!!

DD2: Här tippar jag 4 Thai Targaryan etta då jag tycker att det ser ut som att det kan bli tidig ledning och då blir han intressantdå biken åter åker på. Tycker hästen sett betydligt bättre ut i den sulkyn och till 11% på V75 är han rolig. Med på lappen åker även 5 Trefilov som härdats på svenska V75 i vinter och står vettigt till här. Tredjestrecket till startsnabba (får rygg på 4?) 1 Maquavit E. till 3% på V75. Hästen är kvick i benen och kommer luckan i tid så kan det smälla till här!

Jag gör som vanligt andelar på V75 tillsammans med mina kollegor och vill ni spela med oss så köper ni in er här.

DD-förslaget: 4-1,4,5*40 kr

Lycka till på liret!

/Berglund

Se fler andelsspel från Fredrik Berglund