Speltips

Dagens Speltips – En rolig trippel till tråkiga matcher – sön 19/11

Oddset ® 19 november, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Dagens Speltips - En rolig trippel till tråkiga matcher - sön 19/11
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Dagens kupong på Europatipset innehåller mestadels EM-kvalmatcher. Och som svensk så skiter man fullständigt i den turneringen… Oavsett så finns de några matcher som jag hittat fina odds i och jag tycker jag fått ihop en vettig trippel.

Serbien – Bulgarien

Serbien är piskade att vinna denna match för att säkra avancemang till EM då de ligger tvåa i tabellen, 2 poäng före Montenegro (som möter ledande Ungern i sista matchen). Jag tror serberna kommer gå ut stenhårt mot det redan utslagna Bulgarien för att sen kunna slappna av och njuta av kommande EM.

Mitt spel: Serbien -1,75 @1,74x

Spanien – Georgien

Grupp A ska avgöras och Spanien är redan klara för EM nästa sommar. Men, det skiljer 2 poäng ner till Skottland och därför hotas gruppsegern här som man givetvis vill ha. Georgien har ingenting att spela för men vill nog avsluta på fint sätt.

Mitt spel: Spanien ö2,5 @1,55x

Skottland – Norge

Precis som jag skrev nyss så har Skottland chans på gruppsegern idag om Georgien vinner över Spanien och att Skottland själva vinner över Norge. Oavsett så är Skottland klara för EM då de har 3 6 poäng ner till trean Norge. Det kommer nog bli en spännande match med fart, och det bäddar för mitt lir.

Mitt spel: Båda lagen gör mål @1,87x

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson