Speltips

DD Lindesberg 18/7-23 med Axevalla-Carlson

Dagens Dubbel ® 18 juli, 2023 Tips av: Niclas Carlson
Tips av: DD Lindesberg 18/7-23 med Axevalla-Carlson

King Of Greenwood var mer än lovligt blek igår och var knappast frisk. Därmed gick DD upp i rök. Vi tar en ny chans ikväll när det är dags för natursköna Lindesberg att köra V64 och DD. Jag håller ju mig till DD denna veckan för att lägga det tunga krutet på Axevallas trippeltravshelg. Jag har dock hittat en lite småfräck vinnare ikväll och jag har en bra känsla. Nu kör vi!

DD-1, Spårtrappa, 1640a:

4 Classic Pan blev allt fel för senast så den starten är bara att glömma. Gick hyggligt näst senast och formen är ganska bra. Kan öppna bra och ska kunna få en fin resa, det är inte omöjligt att det blir ledningen. Går starkt till slut och är ett givet segerbud ikväll. 12 Biscaia återkommer efter en paus och formen är svårbedömd. Har dock både fart och styrka för att kunna gå runt hela gänget och om det inte strular för mycket från det här usla läget så kan hon knäppa de över upploppet. 9 Ceboruco är otroligt ojämn av sig och man vet aldrig var man har honom. Går bra bakifrån ibland och har han en bra dag kan ha vara med i segerstriden. Han kan dock lika gärna ge upp helt och vara bland de sista… Sista strecket går till favoriten 6 Gatling som nog är bästa hästen i fältet. Han har dock varit sjuk sedan senaste starten, så formen är kanske inte riktigt där den borde vara. Öppnar snabbt och tar förmodligen ledningen, slipper han press kan det hålla hela vägen.

Rank: 4-12-9-6-8-10-2-3-11-1-7-5

DD-2, Fyraåringslopp för ston, 2140:

6 Network Eagle har ännu inte vunnit lopp, men har gått bra på slutet och spurtade bra senast efter en sen lucka. Formen är där den ska vara och motståndet ikväll är inte så tufft. Ska kunna få en fin resa härifrån och går starkt till slut. Jag tror hon trycker till alla över upploppet, väl understödd av Jepson.

Rank: 6-4-1-2-7-9-13-14-12-5-11-15-10-8-3

DD-förslaget:

Till sist vill jag bara meddela att det blir två V75-system från mig på lördag. ”Carlsons V75” öppnas som vanligt natten mot lördag, medan ”Carlsons special” redan är öppnat. Det systemet säljs i 10 andelar á 450:- och är exklusivt, dvs att det inte varvas. Tanken här är att jag ska yra runt på stallbacken under lördagen för att få in lite info och även kolla värmningar och sedan blanda ihop det med mina egna idéer. Ni hittar till ”Carlsons special” via denna direktlänken.

Nu tar vi dem!

/Niclas

Se fler andelsspel från Niclas Carlson