Speltips

FotbollsTrippeln 24/1

Oddset ® 24 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: FotbollsTrippeln 24/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Jag har hittat tre roliga och intressanta matcher bland dagens utbud. Jag kommer välja att spela dom som trippel och dubblar, du gör såklart precis som du själv vill.

Southampton – Newcastle start 21:00
Dags för semifinaler i Ligacupen och där möts bland annat Southampton och Newcastle. Southampton slog ut Manchester City senast på hemmaplan med 2-0. City hade inte sitt bästa lag på planen men deras lägsta nivå ska man komma ihåg att den är väldigt hög. Självförtroendet är högt hos hemmagänget och det lär behövas mot ett Newcastle i kanonform. Gästerna har inte släppt in något mål på de 3 senaste matcherna och de har sett galet fina ut framåt. Jag tror värdarna får de tufft att hänga med i 90min.
Spel: Newcastle ö1,5 mål @1,91

Bayern Munchen – FC Köln start 20:30
Dags för 17e omgången i tyska Bundesliga och vi får se tabellens 1a mot 11a. Hemmalaget leder serien med poäng före 2an och det är ingen tillfällighet. De har endast tappat 4 av 21 poäng hemma på Allianz Arena denna säsongen och +20 i målskillnad. Gästerna har inte rosat marknaden på resande fot utan har 5 förluster på de 6 senaste resorna. Att de ska vända den trenden nu är inte så troligt.
Spel: Bayern vinner och ö3,5 mål @1,91

Lazio – Milan start 20:45
Vi har ett fint möte att se fram emot i Serie A ikväll när Lazio tar emot Milan i den 19e omgången. Lazio har två raka segrar inför mötet och ett bra självförtroende hemma på Stadio Olimpico. Faktum är att de endast förlorat 1 match de 10 senaste hemma. Starkt! Men det är Milan som står på andra sidan nu och inbördes så är det övertag för gästerna. 4 av de 5 senaste mötena så har Zlatans Milan gått segrande och de finns lite som tyder på att trenden kommer fortsätta. Lazio får klara sig utan skadade Immobile som är ett tungt avbräck. En tuff och jämn match är att vänta i Italien.
Spel: Båda lagen gör mål @1,66

Trippeln ger ett fint odds på 6,05. Lycka till vid rygg!

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson