Speltips

Handbolls-VM 16/1

Oddset ® 16 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls-VM 16/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Gårdagen va riktigt spännande och slutade med fint plus på kontot. 6 matcher win och 2 matcher lost. Totalt sätt ett väldigt bra VM så här långt. Idag kliver Sverige in i den sista rundan gruppspelsrundan mot Uruguay.

Brasilien – Kap Verde start 18:00
Spännande match där båda lagen står på 2 poäng och man slåss om 2a platsen i gruppen. Brasilien är det bättre laget på pappret men jag tycker Kap Verde har överraskat en hel del, inte minst mot Sverige. Brasilien favoriter i matchen men Kap Verde kan nog bjuda upp till kamp om de spelar lika fint som senast.
Spel: Kap Verde +5,5 @1,55

Montenegro – Chile start 18:00
Montenegro befäster sin 2a plats vid seger idag då Spanien borde vinna mot Iran som som hotar närmst. Chile har en liten möjlighet att ta sig vidare som 3a på målskillnad om man lyckas slå Montenegro och allt kommer satsas på det. Om det räcker är jag väldigt osäker på.
Spel: Chile +6,5 @1,61

Slovenien – Frankrike start 18:00
Gruppfinal och allt står på spel. Samma poäng och nästan samma målskillnader. De som vinner idag blir gruppsegrare och får således lättare motstånd i mellanrundan. Fördel Frankrike såklart men jag tycker de agerat lite osäkert och inte lika fint spel som vi är vana att se från fransmännen.
Spel: Frankrike -1,5 @1,55

Sydkorea – Island start 18:00
Islands förlust senast mot Ungern såg jag inte komma. Jag tycker de spelat otroligt fin handboll rakt igenom men Ungern steppade upp och klarade av pressen. Island är piskade att vinna och gärna med många mål då de eventuellt avgörs i målskillnad vem som slutar på en 2a plats. Sydkorea har inte på något sätt spelat dåligt i VM, de gör sina mål framåt men de orkar inte med hela vägen.
Spel: Sydkorea +11,5 @1,58

Iran – Spanien start 20:30
Spanien leder gruppen och kommer vinna vid minst oavgjort. Men de är det bättre laget och borde få med sig 2 nya pinnar in i mellanrundan. Iran har överraskat lite och för dom så krävs en seger för bästa möjliga placering och chans att gå om Montenegro i tabellen.
Spel: Iran +14,5 @1,55

Polen – Saudiarabien start 20:30
Polen har fallit igenom totalt. 0 poäng och delad sistaplats i tabellen med just Saudiarabien. Om de inte får ihop det ikväll så är resan över. Polen borde verkligen vinna men Saudi har sett relativt starka ut och kan nog skaka om ett sargat Polen.
Spel: Polen -8,5 @1,50

Portugal – Ungern start 20:30
Ungern har full pott efter 2 spelade matcher och leder tabellen med 4 poäng före 2an Portugal på 2 poäng. Lite av en överraskning för mig. Jag tror det kommer bli en tuff match med många mål då de finns väldigt många spelare i båda lagen som vet precis vart nätet finns.
Spel: över 55,5 @1,57

Uruguay – Sverige start 20:30
Vad som hände mot Kap Verde senast för Sverige vet jag inte. Men i andra halvlek så spela de inte bra alls. Ändå lyckades de hålla undan till seger med 34-27. Första halvlek såg riktigt fin ut. Att Uruguay ska vinna ikväll är lika med noll, och således har de ingen chans att sig vidare från gruppen då de står med 0 poäng inför sista rundan.
Spel: Jim Gottfridsson ö3,5 @1,60

Mina bästa spel:
Frankrike -1,5 @1,55
Iran +14,5 @1,55
Polen -8,5 @1,50
Portugal-Ungern ö5,5 @1,57
Totalt odds 5,65

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson