Speltips

Handbolls- VM 17/1

Oddset ® 17 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls- VM 17/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Gårdagen kan vi glömma trots lillplus. 4 win och 4 lost är vi inte nöjda med alls. Nya matcher idag de sista grupperna ska spelas klart.

Algeriet – Tyskland start 18:00
Tyskland har sett lysande ut i samtliga matcher och kommer såklart vara stora favoriter, vilket är befogat. Algeriet har gjort sitt yttersta i tidigare matcher men inte riktigt fått till det fullt ut.
Spel: Tyskland -9,5 @1,78

Belgien – Bahrain start 18:00

Belgien står på 2 poäng i gruppen och Bahrain på 1 poäng. Pressen är störst på Bahrain då de behöver minst 1 poäng till för att säkra kvalificering. För Tunisien tar inga poäng mot Danmark ikväll. De kommer bli en tuff match med.
Spel: Över 56,5 @1,62

USA – Egypten start 18:00
USA är mer eller mindre klara för huvudrundan då Marocko inte har lyckats få med sig några poäng ännu. Egypten leder gruppen ensamma på 4 poäng men detta förlorar de inte.
Spel: Egypten -14,5 @1,62

Nordmakedonien – Argentina start 18:00
Kvällens tuffaste och jämnaste match enligt mig. Båda lagen står på 0 poäng inför sista rundan och det är avancemang som står på spel. Alla kommer ge precis allt.
Spel: Nordmakedonien +1,5 @1,68

Kroatien – Marocko start 20:30
Kroatien är klara men vill gärna behålla 2a-platsen plus få med sig extrapoäng in i nästa runda. De får gälla som stora favoriter och jag tror vi får se ett taggat Kroatien mot ett Marocko som gör allt för att få med sig en pinne här ifrån.
Spel: Kroatien -9,5 @1,64

Nederländerna – Norge start 20:30
Gruppfinal där vinnaren tar förstaplatsen. Två bra starka lag som övertygat i VM så här långt. Norge har visat med klass och visst ska de vinna detta med några bollar? Jag tror att det kan rinna iväg till slut för Norge.
Spel: Norge -3,5 @1,72

Qatar – Serbien start 20:30
Qatar har överraskat på mig. De spelar tufft, tajt, de springer som tusan och de gör många mål. Serbien står för klass, stabilitet och hjärta i matchen. De krigar till sista sekunden. Fördel Serbien som sett lysande ut i sina matcher.
Spel: Serbien -1,5 @1,56

Tunisien – Danmark start 20:30
Danmark är gruppledare och klara för nästa runda. Tunisien krigar för fullt för att lyckas hålla sig kvar. Dock tror jag inte att viljan räcker en kväll som denna mot ett Danmark som har stor chans att vinna bucklan till slut.
Spel: Danmark -12,5 @1,81

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson