Speltips

Handbolls-VM 18/1

Oddset ® 18 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls-VM 18/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Igår gick vi rejält med plus då vi satte 6 av 8 spel till helt okej odds. Nu går vi in i huvudrundan på VM och nu är det viktigare än någonsin med att ge precis allt i alla matcher.

Iran – Slovenien start 15:30 (huvudrundan)
Iran fick med sig 1 seger i gruppen och Slovenien 2 segrar. Slovenien är det klart bästa laget och det borde inte vara så stora problem att lösa denna match.
Spel: Slovenien -8,5 @1,67

Portugal – Brasilien start 15:30 (huvudrundan)
Portugal är det bättre laget på pappret men Brasilien har övertygat detta VM enligt mig. De spelar smart, snabbt och har en väldigt fin offensiv. Vi kommer nog få se en tuff match med mycket mål.
Spel: Över 54,5 @1,76

Chile – Saudiarabien start 15:30 (förlorarrundan)
Både Chile och Saudiarabien gick segerlösa ur gruppen får därför slåss vidare i förlorarrundan. Chile har sett starkast ut på planen och jag tycker det borde lösa detta. Saudi öppnar bra men orkar sällan hela vägen.
Spel: Chile -1,5 @1,55

Kap Verde – Island start 18:00 (huvudrundan)
Kap Verde gjorde det bra i gruppen och lyckades knipa den sista platsen för avancemang. Nu står Island på andra sidan och de gäller nog bara att försöka hålla ner siffrorna så gott det går.
Spel: Island -7,5 @1,78

Frankrike – Montenegro start 18:00 (huvudrundan)
Frankrike gick obesegrade ur gruppen medan Montenegro förlorade mot endast Spanien. Ett Montenegro som höjt sig varje match tycker jag. Frankrike är klar bättre och borde vinna med minst 5 bollar.
Spel: Frankrike -6,5 @1,69

Uruguay – Sydkorea start 18:00 (förlorarrundan)
Uruguay hade ingenting att hämta i gruppspelet och slutade på 0 poäng. Sydkorea stod upp bra i sin grupp mot Island, Portugal och Ungern. Det här löser dom.
Spel: Över 58,5 @1,75

Spanien – Polen start 20:30 (huvudrundan)
Spanien har sett starka ut hela tiden medan Polen tycker jag har underpresterat detta år. De måste höja sig rejält om det ska lyckas ta sig vidare nu.
Spel: Spanien -3,5 @1,57

Sverige – Ungern start 20:30 (huvudrundan)
Sverige kommer obesegrade medan Ungern åkte på däng av Portugal i den sista matchen. Det råder klasskillnad när Solbergs gäng äntrar mattan ikväll. Förhoppningsvis så får vi se en storspelande Palicka i buren.
Spel: Sverige ö31,5 @1,78

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson