Speltips

Handbolls-VM 19/1

Oddset ® 19 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls-VM 19/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Igår stod vi för en fin kväll. Samtliga 8 spel satt och till oss som spelade åttling fick vi de fina oddset dryga 67x pengarna. Otroligt skönt. Grattis ni som ryggade och tog del av tipsen. 8 nya matcher idag som vi ska sätta tänderna i.

Qatar – Nederländerna start 15:30
Qatar har stått för fina insatser hela VM, likaså Nederländerna. De sistnämnda kommer nog bli ett nummer för stort för Qatar som inte riktigt har samma rutin.
Spel: Nederländerna under 32,5 @1,74

USA – Bahrain start 15:30
USA har blandat och gett i turneringen och är inte alls lätta att läsa innan. Bahrain däremot har sett starka, snabba och pigga ut i sina matcher. Detta borde dom klara av.
Spel: Bahrain -5,5 @1,60

Algeriet – Nordmakedonien start 15:30
Två lag som spelar i Förlorarrundan i VM. Gruppspelet gick inte alls vägen och nu gör de upp om platserna 25e – 32e plats. De kommer bli en jämn match då inget av lagen sticker ut på förhand, dock håller jag Nordmakedonien som knappa favoriter.
Spel: Under 58,5 @1,94

Egypten – Belgien start 18:00
Egypten har gått från klarhet till klarhet under turneringens gång medan Belgien inte har gått riktigt lika bra som jag trodde på förhand. De kommer bli en match som styrs av Egypten men som samtidigt blir hyffsat jämn.
Spel: Egypten under 35,5 @1,77

Tyskland – Argentina start 18:00
Tyskland är obesegrade än sålänge och deras spel är otroligt roligt att titta på. Argentina har lyckats fått med sig 1 seger på 3 matcher och deras kapacitet räcker inte för att stå upp mot stornationen Tyskland.
Spel: Tyskland -6,5 @1,66

Marocko – Tunisien start 18:00
Båda lagen lottades till svåra motståndare i sina grupper och det fanns inte så mycket att göra åt det dessvärre. Tunisien fick med sig ett oavgjort som bäst från gruppspelet och det räckte inte till avancemang. Tunisien har visat sig vara det starkare laget och en seger vore mest troligt.
Spel: Tunisien -3,5 @1,57

Danmark – Kroatien start 20:30
Tungviktsmöte mellan två lag som har otroligt fin form på lagen. Danmark har fördel men Kroatien kan nog ge grabbarna från Pölseland en rejäl match ikväll. En målrik match.
Spel: Över 56,5 @1,71

Norge – Serbien start 20:30
Nästa tungviktsmöte står mellan Norge och Serbien. Norge har klass rakt igenom laget och gör alltid bra matcher med många mål. Serbien är krigare till slutsignalen och stora och starka. En jämn och tuff match där jag tror Serbien kan överraska.
Spel: Serbien +3,5 @1,52

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson