Speltips

Handbolls-VM 21/1

Oddset ® 21 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls-VM 21/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Hyffsad dag igår då vi satte 5 matcher, bomma 2 och återbetalning på Wanne ö6,5 då han inte spelade. Nya matcher idag och det är riktigt kluriga drabbningar och väldigt mycket som stå på spel för många lag när det börjar dra ihop sig. Nu kör vi.

Bahrain – Egypten start 15:30
Egypten leder sin grupp före Danmark med en poäng. Vi seger idag så är de klara för kvartsfinal. Bahrain kommer göra allt de kan för att försöka ta sig vidare men jag tror att Egypten blir ett nummer för stort idag. Även om Bahrain har spelat bra så blir det tufft nu.
Spel: Egypten -6,5 @1,65

Serbien – Argentina start 15:30
Serbien har gjort ett klart godkänt VM såhär långt. De har inte riktigt haft marginalerna på sin sida tyvärr. Idag möter de ett Argentina som står på 0 poäng och inte har någonting att spela för i princip. Det ska inte vara några problem för de serbiska krigarna.
Spel: Serbien -5,5 @1,56

Algeriet – Marocko start 15:30
Denna match har jag svårt att greppa lite. Båda lagen har gjort det helt okej utan att glänsa. Man får nog ändå se Algeriet som favorit i matchen och jag tror vi får se en väldigt jämn och ljummen tillställning.
Spel: Algeriet -0,5 @1,50

Kroatien – Belgien start 18:00
Kroatien har fortfarande chans att ta sig vidare i gruppen. Vinner de sina två sista matcher OCH Danmark förlorar mot Egypten så står de på lika poäng, och målskillnad avgör. Så som Egypten sett ut så har de absolut chans att rubba danskarna. Så Kroatien kommer lägga i en extra växel nu för att göra så mycket mål som möjligt.
Spel: Kroatien ö34,5 @1,80

Qatar – Norge start 18:00
Jag tycker inte man riktigt känner igen Norge från tidigare mästerskap. Ny tränare och kanske är det just det som är ”problemet”. Att det tar ett tag att komma in i den nya gameplanen. Oavsett så ska Qatar inte vara något problem för vårt grannland utan de borde lösa detta relativt enkelt.
Spel: Över 55,5 @1,51

Nordmakedonien – Tunisien start 18:00
Lagen ligger 1a och 2a i förlorargruppen på 2 poäng vardera. En jämn match är att väntas och jag går lite mot strömmen igen, jag håller Nordmakedonien som favoriter att vinna här. 3,10x rak lockar men väljer att safea lite.
Spel: Nordmakedonien +2,5 @1,62

Nederländerna – Tyskland start 20:30
Tungt möte nu i den första kvällsmatchen. Tyskland leder gruppen och är klara för kvarten vid seger. Men Staffan Olssons gäng ska man absolut inte räkna bort. De har visat riktigt fin spel och de springer hela matchen. Jag tror det blir en målrik match där båda lagen måste vinna.
Spel: Över 59,5 @1,63

USA – Danmark start 20:30
Som jag skrev tidigare så måste Danmark vinna sin match nu för att någorlunda kunna känna sig lite trygga. Målskillnad kan komma att bli ett avgörande för Danmark och idag kommer Gidsel och Hansen ösa in.
Spel: Danmark ö42,5 @1,88

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson