Speltips

Handbolls-VM 22/1

Oddset ® 22 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls-VM 22/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Gårdagens tips glömmer vi helt. Det blev en riktigt dålig dag. Och som någon skrev på twitter, ”man kan inte alltid ha bra dagar, de dåliga kommer. Bara man vet när man ska stå över spel”. Tar med mig det in i dagens runda med 8 matcher. Sverige mot Portugal är guldkornet!

Sydkorea – Chile start 13:00
Båda lagen har spelat bra handboll och de är ganska jämna. Sydkorea har presterat lite bättre enligt mig och får tipset här. Mycket pekar på en målrik match.
Spel: Över 59,5 mål @1,56

Kap Verde – Ungern start 15:30
Ungern är solklart bättre laget och jag tror inte att Kap Verde orkar hålla samma tempo i matchen. Möjligen en stund i början men sen är Ungern bara starkast.
Spel: Ungern -6,5 @1,58

Saudiarabien – Uruguay start 15:30
Uruguay har inte rosat marknaden med varken vinster eller mycket mål i VM och jag tror inte att de kommer börja nu. Saudi är det starkare laget om kommer spela hem det här relativt enkelt.
Spel: Över 53,5 mål @1,66

Montenegro – Slovenien start 15:30
En rolig match tidigt på dagen. Hyffsat jämnabördiga lag som gjort bra ifrån sig mot bra motstånd. Slovenien är nog huvudet högre och kommer dra ifrån lite mot slutet är känslan.
Spel: Över 57,5 mål @1,65

Iran – Polen start 18:00
Polen spelar bättre och bättre men de räcker inte till vidaravancemang tyvärr. Iran är starka och gjort en bra turnering. Det här leker Polen hem.
Spel: Över 56,5 @1,54

Brasilien – Island start 18:00
Island har precis allt att spela för så de lär inte spara på nånting. Det som krävs för Island är att de vinner och att Ungern inte fpr med sig mer än 1 poäng från sin match, vilket är relativt osannolikt.
Spel: Island -3,5 @1,66

Sverige – Portugal start 20:30
Sverige är som bekant redan klara för kvartsfinal. Skulle Portugal lyckas få med sig en seger så är de oxå klara. Denna grupp lever i allra högsta grad.
Spel: Sverige -2,5 @1,78

Spanien – Frankrike start 21:00
Båda lagen är klara för kvarten men det är en himla skillnad mellan att vinna gruppen mot att komma tvåa. Vinner man får man lättare motstånd och tvärtom. Så räkna med en fartfylld match där precis vad som helst kan hända.
Spel: Över 59,5 mål @1,76

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson