Speltips

Handbolls-VM 23/1

Oddset ® 23 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls-VM 23/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Idag ska de sista två huvudgrupperna samt sista förlorargruppen spelas klart. I huvudgrupperna är det redan klart vilka 4 lag som går vidare men det ska spelas om värdefulla placeringar.

Tunisien – Algeriet start 15:30
Tunisien har sett ut som det bättre laget hela turneringen och nu i sista matchen så kommer de nog inte vara sämre. Fördel Tunisien.
Spel: Tunisien -3,5 @1,62

Qatar – Argentina start 15:30
Inget av lagen har möjlighet att gå vidare men prestige står på spel. Qatar har överraskat på mig under turneringen med sitt fina spel och de kommer vilja avsluta på topp.
Spel: Qatar över 26,5 @1,74

USA – Belgien start 15:30
USA har gjort det klart godkänt trots att de lottades till en väldigt svår grupp. Belgien har hållt sin vanliga nivå men inte räckt hela vägen. Den här matchen kommer gå väldigt mycket fram och tillbaka under 60min.
Spel: Under 59,5 @1,61

Nordmakedonien – Marocko start 18:00
Båda lagen har vunnit varsin match, mot Algeriet. Det är två jämna lag som stundvis kan blixtra till. Oviss och extremt öppen match.
Spel: Nordmakedonien -1,5 @1,51

Serbien – Nederländerna start 18:00
Serberna är urstarka och enorma. Nederländerna har finess och och kunnande. Frågan är om Nederländerna orkar hålla Serbiens tempo hela matchen igenom.
Spel: Över 61,5 @1,62

Kroatien – Bahrain start 18:00
Kroatien har gjort ett fantastiskt fint VM men räckte inte enda fram. Och mycket tyder på att de kommer sluta på en fin 3e plats i gruppen, efter Egypten och Danmark. I sista matchen nu kommer de inte spara på något. Mycket mål är att vänta mot ett starkt Bahrain som jag tror får svårt att stå emot.
Spel: Kroatien över 32,5 @1,74

Tyskland – Norge start 20:30
Tung möte om gruppsegern och det ska avgöras vilka som får möta vilka i kvartsfinalen. Vinnaren i denna grupp ställs mot Spanien och 2an mot Frankrike. Oavsett så är det svårt motstånd. Norge är inte riktigt att känna igen samtidigt som Tyskland spelar fantastisk handboll. Fördel Tyskland hos mig.
Spel: Tyskland över 29,5 @1,95

Egypten – Danmark start 20:30
Samma förutsättningar gäller här. Vinnaren av gruppen ställs mot Ungern och förloraren ställs mot Sverige. Jag vågar nog säga att båda lagen vill verkligen vinna den här matchen för att slippa möta ett urstarkt Sverige.
Spel: Egypten +5,5 @1,57

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson