Speltips

Handbolls-VM 25/1

Oddset ® 25 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls-VM 25/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Nu börjat äntligen slutspelet i handbolls-vm!! Vi har 4 spännande matcher framför oss och däribland Sverige mot Egypten.

Danmark – Ungern start 18:00
Danmark vann sista matchen och slaget om förstaplatsen mot Egypten. För det ”belönades” dom med att få möta Ungern i kvartsfinal. Ett Ungern som spelat fin handboll men som inte ens i närheten av Danmarks kapacitet. Detta kör danskarna över simpelt.
Spel: Danmark -6,5 @1,90

Norge – Spanien start 18:00
En tuff match är att vänta mellan två lag som är jämnbördiga. Norge har klass, även om de inte visat samma som tidigare, medan Spanien har en jäkla fart i spelet och de är även väldigt skickliga. Rolig match att följa.
Spel Över 54,5 @1,55

Frankrike – Tyskland start 20:30
Även här ett tungviktsmöte två giganter emellan. Båda lagen har spelat bra genom hela turneringen och det är nu vi får se vilja som har mest ork. Otroligt svårtippad match där mitt hjärta ändå säger Tyskland.
Spel: Över 57,5 @1,65

Sverige – Egypten start 20:30
Allting ställs på sin spets nu när Sverige måste slå ett starkt och ruggigt bra Egypten. Deras bästa spelare som fick kliva av senast med en fingerskada har rapporterats frisk och kommer spela. Ett stort plus för Egypten. Sverige å andra sidan har sett magiska ut, det mesta verkar klaffa och de spelar i harmoni. Sen tror jag inte att de är något negativt att hela hallen kommer fyllas med 17.000 gultröjade supportrar som sjunger Stad i Ljus! Det här löser Sverige.
Spel: Sverige -1,5 @1,55

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson