Speltips

Handbolls-VM 12/1

Oddset ® 12 januari, 2023 Tips av: Joakim Eriksson
Tips av: Handbolls-VM 12/1
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Äntligen är det igång. Herrarnas Handbolls-VM 2023. Vi fick en spännande och tajt premiärmatch igår mellan Frankrike och Polen. Där Frankrike var favoriter på oddset men fick allt annat än en enkel resa. Polen bjöd på tufft motstånd hela matchen men lyckades inte fälla favoritskapet hos fransmännen som till slut vann med 26-24.
Idag går Sverige in i turneringen med Jim ”För hela ditt jävla liv håll han i ryggen” Gottfridsson i spetsen. Som förövrigt fick priset som Världens bästa handbollsspelare i tisdags. Om inte det ger honom och laget en boost så vet jag inte vad som skulle göra det! De möter idag Brasilien i Scandinavium i Göteborg.

Sverige kommer som Europamästare till VM och de är favoriter till guldet, med all rätt. Lagbygget är otroligt stabilt och jag tycker Solberg har fått till en bra blandning. Sverige har inlett året med dubbelmöte mot Serbien i all vänskaplig anda och det har resulterat i en seger (35-34) och en förlust (28-30). Spelet har sett bra ut och vi har återigen fått se Mikael Appelgren i målet som kommit tillbaka efter en 3 år lång skada.

Brasilien har i år spelat Golden League Norge men har inte överraskat något nämnvärt. De vann mot USA och förlorade mot Portugal och Norge i gruppspelet. Tillsammans med Sverige, Uruguay och Cape Verde så bildar de Grupp C. Gruppsegern ska bli Sveriges och förmodligen så kommer Brasilien lyckas ta en andraplats och avancera till mellanrundan. Men nu idag mot Sverige så har de ingenting att hämta.

Jag väljer att spela över 55,5 mål i matchen till oddset 1,65x hos Svenskaspel som huvudspel. Vill man ge sig på flera matcher idag (Cape Verde-Uruguay, Chile-Iran, Saudiarabien-Slovenien, Ungern-Sydkorea, Island-Portugal, Spanien-Montenegro) så ser mina förslag ut såhär:

Se fler andelsspel från Joakim Eriksson