Speltips

High Five Söndag (PdA kval) – Speltips och andelar

High Five ® 16 januari, 2022 Tips av: Joakim Sjöholm
Tips av: High Five Söndag (PdA kval) - Speltips och andelar
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Blir nog ett väldigt jämnspelat Prix de Belgique som ju är sista chansen att få en biljett till årets Prix d’Amérique. Tre första får den åtråvärda startplatsen, vilka det blir ska jag försöka utröna här och nu inför dagens High Five.

Favorit? Tja kanske blir det 9 Gu d’Héripré som imponerade stort i comebacken, lär gått fram med det loppet? En hel del spel på 4 Rebella Matters kan det också bli. 8 Feliciano såg fin ut senast, kan vara en utmanare om segern här? Funderade länge och väl över detta och mitt val som vinnare blev ingen av dessa i slutändan, utan 3 Feydeau Seven. Bazire har ju 4 hästar till start i loppet och har sett förr när en av dom ska lotsas fram till seger, idag Feydeau Seven?Troligast då Bazire själv sitter upp bakom den, så det blir min vinnare idag tillika spik på dagens High Five alltså.

Ytterligare en duo kommer med på kupongen här, dels den jag tror är Bazires andrahäst här 15 Davidson du Pont som rapporteras träna starkt och balans ändring idag kan innebära biljett? Samt 10 Chica De Joudes, som sällan får vilsamma lopp, kanske laddas fram och övertar idag?

SYSTEMET På Franka ryggar (10 Andelar x 53 kronor)
1) 3
2) 4,8,9
3) 4,8,9,10,15
4) 4,8,9,10,15
5) 4,10,15

V4 VINCENNES X 48 Kronor (12 andelar)

Joakim Sjöholm's andelsspel

Se fler andelsspel från Joakim Sjöholm