Speltips

High Five Tisdag 11/1 – Speltips och andelar

High Five ® 11 januari, 2022 Tips av: Joakim Sjöholm
Tips av: High Five Tisdag 11/1 - Speltips och andelar
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Väldigt öppet lopp som utgör dagens High Five och jag ser åtminstone ett halvdussin potentiella vinnare av loppet. Inte lätt att sia om vem som blir favorit i slutändan här, kanske Nivard med 6 Greatman De Busset eller Raffin med 10 Georges L’aventure som båda har definitivt chans. 9 Georgio Haufor, har som alla Bigeons hästar siktats mot vintermeetinget och har två raka podiumplaceringar (2a och 3a) och det kan bli en till idag?

Höjer upp skrällen 7 Gino Viva på min rank, och det är min vinnare idag då den fått ett lopp i kroppen efter några månaders vila, och det loppet kändes som ren preparé. Alldeles för tidig attack då och tröttnade till slut. Med den genomköraren tror jag den är redo idag och är en frisk 10-oddsare ?

Hopplöst osäker har ju 4 Guerrier Castelets varit, som idag får Bazire upp bakom, Kan det vara det som behövs för att få ordning på den här hästen som har stor potential? Tar även ett spelvärt beslut när det gäller ”femteplatsen” på High Five idag, där jag spikar 1 Gregorio som har minst insprunget i loppet. Formen finns dock och kan lifta med till en ”matlapp” tror jag.

HIGH FIVE KUPONG MED POTENTIAL alltså idag!

SYSTEMET
1: 7 Gino Viva
2: 4,6,9,10
3: 4,6,9,10
4: 4,6,9,10
5: 1 Gregorio

ANDELSSPEL
På Franka Ryggar (10 andelar x 53 kr)

Har även andels spel till V4:an Vincennes
Vincennes x 36 kr

Joakim Sjöholm's andelsspel

Se fler andelsspel från Joakim Sjöholm