Speltips

Magpies nya Barcelona – Stryktipset och Topptipset

14 januari, 2022 Tips av: Grekiska Tavernan
Tips av: Magpies nya Barcelona - Stryktipset och Topptipset
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Idag lördag är det dags för en ny omgång av stryktipset, ingen prickade tretton rätt förra gången när nya Newcastle åkte på däng hemma i FA-cupen!

Ja, det var ju det ett hårt streckat Newcastle som bara skulle sopa mattan men så blev inte fallet. Det snackades om Mbappe och fix namn, dröm så klart men så landade han Chris Wood ca 300 miljoner. Inte samma kvalité som Mbappe men va tusan! Rykten om att Van de Beek är på väg nu skulle det bli ett lyft på båda? Man kan spekulera mycket men vad vi vet är att dem är med på veckans kupong igen där dem just nu är streckat till 61% hemma mot Watford en spik vi inte kommer ta. Här är det 12 miljoner i jackpott och så har vi 500k EXTRA på topptipset. Perfekt läge att gå in och hitta värden! Här kommer några drag och eventuella spik (kan ändras pga %/odds) alternativ från oss. Hänga gärna med oss i något av våra system, så jobbar vi tillsammans mot miljonerna!

Veckans helgardering
Här är det två matcher som går in direkt. Vi har då tiki-taka Magpies som helas fullt upp samt Fulham som ångar på bra i Championship men till 82% (!) så väljer vi att helgardera, finns inga promenad segrar i Championship det vet man sen innan!

Veckans spik
Everton, ja kan låtas konstigt men Norwich har inte sett bra ut och Evertons trupp ser allt bättre ut. Fin spik om den ökar i procent.

Veckans skräll
Reading, stor förlust senast mot Fulham med 7-0 och man vet ju hur reaktionen kan bli. Utskällning och bättre prestation. Vi gillar Reading till otroliga 9% och skall självklart med på kupongen mot ett bra Middlesbrough som förstärkt truppen i veckan. Men som sagt, inga matcher är lätta i Championship och till dessa odds måste vi syna!

Lycka till och hoppas ni är med oss!

//Tavernan

Grekiska Tavernan's andelsspel

Se fler andelsspel från Grekiska Tavernan