Speltips

Pricksäker Bomb – Ny chans med toppfotboll!

12 januari, 2022 Tips av: Johan Videll
Tips av: Pricksäker Bomb - Ny chans med toppfotboll!
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Pricksäkra Bomben gjorde smygpremiär igår, men det blev ingen succéstart. Det såldes tyvärr bara fem av tolv andelar så kupongen blev således aldrig inlämnad, men vi tar nya tag ikväll då det bjuds på toppfotboll från Spanien, Italien och England och idag är det Pricksäker Bomb som spelas där det erbjuds endast fem styck andelar.

Kvällens fotbollsbomb ser ut så här:

  • Barcelona – Real Madrid
  • Inter – Juventus
  • Tottenham – Chelsea

Tankar inför avspark…

Match 1
Real Madrid blir av förståeliga skäl favoriter mot Barcelona. Barca är inte vad Barca en gång var och denna match spelas på neutralt gräs då spelplats är King Fahd International Stadium i Riyadh. Real Madrid får förtroendet i mitt spelförslag och att ”bortalaget” gör minst två fullträffar är vad som gäller.

Match 2
Inter tar emot Juve på Stadio Giuseppe Meazza i Milano och här tror jag också att favoriten levererar, det vill säga Inter. Juve är inte helt urusla, men Inter är i en klass för sig och här får de ju dessutom fördelen av att vara ett riktigt hemmalag. Inter vinner och det målas bra från hemmalaget här också, tror jag.

Match 3
Ligacup-möte mellan Tottenham och Chelsea väntar och här är idén att båda lagen gör mål. Chelsea har med sig en 2-0-ledning från match ett och jagar nu en finalplats. Tottenham måste näta och därefter fortsätta jaga. Det kommer ge Chelsea bra lägen till att klämma in minst en boll de också.

Vill ni vara med på en variant av Pricksäker Bomben ikväll?
Då kan ni köpa en andel här!

Priset är 100 kr och totalt finns det 5 st andelar att vara med på.

Lycka till med kvällens spel.

@JV89__ på Twitter.

Johan Videll's andelsspel

Se fler andelsspel från Johan Videll