Speltips

Snöbollen – Dag 2 (Måndag)

Oddset ® 19 september, 2022 Tips av: Johan Videll
Tips av: Snöbollen - Dag 2 (Måndag)
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Första snöbollen för denna vecka hittade hem och det gör att vi idag ger oss på dag två. Utbudet är inte det bästa, men ingen minns en fegis så jag ger mig på lite mindre kända ligor och testar en trippel som ändå betalar hyggligt (om den sitter!) 😀

***

Dagens kupong:

Damallsvenskan, där tror jag på favoriterna i båda matcherna.

Piteå har mött Umeå borta sex gånger sedan 2014 och i samtliga besök har de gjort minst ett mål. Umeå denna säsong är heller ingen höjdare då de bara tagit nio poäng på 19 matcher med en målskillnad på 14-48.

Vittstjö är tabellsexa, men har tio poäng upp till gästande Linköping som tävlar om medalj. Bortalaget är just nu tabelltrea, men har bara två poäng upp till tvåan Kristianstad så seger idag och de går förbi då det är en match till godo och då är det också bara två kvar till serieledning!

Sist ut är Division 1 Södra och det ett intressant möte! Trollhättan och Ljungskile står på 41 poäng vardera just nu och med den poängskörden har de sex poäng upp till Falkenberg som är på kvalplats bakom suveräna GAIS i denna serie. Bägge lagen måste alltså vinna för att ta rygg uppåt och då bör det göras mål. 1-1 senast lagen möttes, blir det samma resultat idag?

***

Lycka till med era spel och hoppas ni finner intresse i min trippel denna måndagskväll.

// JV

Se fler andelsspel från Johan Videll