Speltips

Stryktipset/Topptipset 14/5

Stryktipset ®Topptipset ® 14 maj, 2022 Tips av: Utmanaren
Tips av: Stryktipset/Topptipset 14/5
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Då var det äntligen lördag och dags för Stryktipset igen! Den här omgången så inleder vi kupongen med final i FA-Cupen, Chelsea vs Liverpool. Därefter har vi Playoff-Semifinal Sheffield U vs Nottingham Forrest, PlayOff mot League one där Mansfield tar emot Northampton samt matcher från Allsvenskan, Division 1, Serie A och League 1. En mycket spännande omgång med ett gäng matcher som känns helt öppen på förhand.

SPIKEN: Chelsea vs Liverpool spännande final i FA-Cupen där jag håller Liverpool till solklara favoriter om man ser på deras senaste prestationer. Chelsea har flera skador och inte alls övertygat mig på slutet, men visst finns det potential men inte den här gången. Liverpools chanser för att vinna Premier League känns inte längre lika stora, så jag vet att dom kommer satsa fullt på den här matchen! SPIK 2.

SKRÄLLEN: Sheffield U vs Nottingham. Nottingham håller jag som favoriter till de höga oddset 3,50 motsvarande Sheffield U på 2,25. Dom senaste fem gånger dom här två lagen har möts så har båda lagen en varsin vinst och 3 oavgjorda. Den här gången tar Nottingham hem ännu en vinst!

Jag har öppnat upp ett exklusivt system på 10 andelar, 191kr/andel. Andelen hittar ni HÄR.
Jag har även öppnat ett topptips på 10 andelar, 80kr/andel med en radinsats på 5kr. Så när den sitter så får vi vinsten x5 och den andelen hittar ni HÄR. Först till kvarn, nu jobbar vi in fullpott!

Se fler andelsspel från Utmanaren