Speltips

Stryktipset Jackpot 14 Miljoner 7/5

Stryktipset ® 5 maj, 2022 Tips av: Utmanaren
Tips av: Stryktipset Jackpot 14 Miljoner 7/5
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Hej! Andreas Sten här!

Jag är ny här på ”MinAndel” och ska nu framöver dela med mig av mina tips. Jag är mycket inbiten i framförallt fotbollens värld men även i hockeyns värld! Lite om mig själv, kille på 27 år ifrån Ljusne. Fotbollsintresset har alltid funnits sedan barnsben men vuxit med åren, närmast hjärtat ligger såklart PremierLeague. På fritiden så är jag också en mycket inbiten Sportfiskare, framförallt efter Lax och Havsöring. Drivit en Sportfiskeblogg, spelat in fiskeprogram under TV4, TV12 osv. Guidar även ibland på Gotland. Men nu till tipsen…

SPIKEN:

Match nummer 1: Liverpool vs Tottenham.
Liverpool har gjort en helt otroligt bra säsong och spelar fruktansvärt stabilt just nu. Senast mot Villareal så kom man tillbaka från en urusel halvlek med ett 2-0 underläge till ett helt nytt lag och vann med 2-3. Liverpool får inte tappa en enda poäng för att ha chans på titeln, så den här matchen borde icke vara några problem alls för The Reds. SPIK 1.

SKRÄLLEN:

Match nummer 3: Brighton vs Manchester United.
Brighton ligger på en stabil 9e plats i ligan på totalt 44 poäng medan Manchester United ligger på en 6e plats med 58 poäng. Manchester United har fyra förluster på dom fem senaste bortamatcherna och här tror jag knappast att dom kommer ta tre poäng. Jag tror på en jämn och snål match när det gäller mål så jag utgår ifrån ett X.

Annars vad gäller den här omgången så känner jag mig ganska säker på mina rekar och tror stenhårt på 13 rätt! Är ni intresserad att köpa en andel till mitt system så finner ni dom här i länken nedan. Endast 10 andelar och systemet lämnas in en gång. Andelspriset är 191kr/andel. Först till kvarn!


https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-stenklar-miljonjakt/spel/1662795/2708371

Se fler andelsspel från Utmanaren