Speltips

Topptipset 5/5

Topptipset ® 5 maj, 2022 Tips av: Utmanaren
Tips av: Topptipset 5/5
Jag vill gärna spela själv
Ta mig direkt till Svenska Spel
Jag vill skapa eget andelsspel
Ta mig direkt till Svenska Spel tillsammans

Jag är ny här på ”MinAndel” och ska nu framöver dela med mig av mina tips. Jag är mycket inbiten i framförallt fotbollens värld men även i hockeyns värld! Lite om mig själv, kille på 27 år ifrån Ljusne. Fotbollsintresset har alltid funnits sedan barnsben men vuxit med åren, närmast hjärtat ligger såklart PremierLeague. På fritiden så är jag också en mycket inbiten Sportfiskare, framförallt efter Lax och Havsöring. Drivit en Sportfiskeblogg, spelat in fiskeprogram under TV4, TV12 osv. Guidar även ibland på Gotland. Men nu till tipsen…

SPIKEN: DJURGÅRDEN VS HELSINGBORG
Djurgården har inte riktigt kommit upp till förväntningar ännu, men förra omgången slog de Sirius med hela 4-0! Helsingborg har endast fyra poäng på sex matcher och här kommer dom att vara chanslösa. SPIK 1.

SKRÄLLEN: MARSEILLE VS FEYENOORD
Förra mötet slutade med en seger till Feyenoord med 3-2. Det här mötet tror jag inte att det kommer att bli någon större skillnad. Marseille föll totalt platt i söndags mot Lyon och förlorade matchen med 0-3 medan Feyenoord har fem raka vinster. Utgår ifrån X2.

Det finns fortfarande andelar kvar till kvällens Topptips, men dom går åt så vänta inte! Totalt 10 andelar och 80kr/andel. Här är det en radinsats på 5kr, så vid vinst blir den 5 gånger större! Först till kvarn!
Andelarna finner ni här

Se fler andelsspel från Utmanaren