Speltips

Underspelad rak dagens dubbel ikväll

12 januari, 2022 Tips av: MinAndel Allstars
Tips av: Underspelad rak dagens dubbel ikväll

V86 ikväll på Åby och Solvalla och vi ser spelvärde i dagens dubbel där vi säger schas till båda favoriterna.

Dagens Dubbel 1 – Åby 2640 meter autostart

Här är 9 Fighter Simoni knapp favorit före 2 Protector Tile. Den senare har nästan garantispets men distansen är ett minus. Är faktiskt utan vinsts på 12 försöka på 2640m auto. Så letar du ett favoritstreck ska du gå rakt på Fighter Simoni som nog har störst vinstchans. Dock så är den för mycket spelad för att vara värd att spela på för oss.

Vi letar odds och underspelade ekipage. Då blir det självklara valet att spika 5 Tresexton. Spelarna har helt glömt bort ekipaget och de fina prestationer han gjort på sistone. Antagligen p.g.a. galoppen nyligen. Det tror vi dock var jänkarvagnen som ställde till det och idag så slipper vi den. Har verkligen toppform, gillar distansen och visat att han duger i tuffare sällskap.

Dagens Dubbel 2 – Solvalla 2140 meter voltstart

Här är 2 Xerxes Millpond som man borde spika bara på namnet! Skämt å sido så kommer inte favoriten till spets, möter tuffare hästar än tidigare nu och vanlig vagn är heller inte ett plus. Överspelad i våra ögon.

Däremot så gillar vi andrahandsfavoriten 5 Solkattens Ferrari som verkligen presterat på topp på sistone. Kommer inte heller till spets och det finns en liten risk för galopp från kluriga femtespåret. Men med tanke på hur överlägsen kapacitet både vi och tränare anser att hästen har så spikar vi även här. Underspelad enligt oss och borde vara favorit med tanke på nyliga prestationer. ’

DD spelas 5-5 med valfri insats.

Lycka till med spelet!

// Torsviks Trojak

Se fler andelsspel från MinAndel Allstars