Speltips

V75 Åby – STL Champions (lörd 11/2)

V75 ® 11 februari, 2023 Tips av: Jonas Johannesson
Tips av: V75 Åby - STL Champions (lörd 11/2)

V75 Åby – Spets & slut

Denna lördagen är det ingen vanlig V75-omgång då det är STL Champions, ”propparna” ser annorlunda ut & det är 15 hästar anmälda till samtliga lopp. Här nedan kommer ni givetvis få en länk till mitt system SPETS & SLUT som var ruskigt inne på rätt linje förra lördagen när det blev 6 rätt i en svårspelad omgång. Inledde omgången med ett trehästarslås där i min värld givna 7.Bottnas Idol fanns med till ynka 5%. Sedan blev det ett tvåhästarslås i V75-3 där 4.Chestnut Hill var mitt drag i omgången till ENDAST 1%. Dessvärre svek spiken, Dwayne Zet i V75-5, annars satt ramen intakt. Samtidigt som det var en tveksam ”stallkörning” i V75-2 där favoriten, 8.Chitchat blev nedsläppt för att sedan avsluta supervasst & vinna på målfoto vilket givetvis känns surt då både tvåan, trean & fyran i mål fanns med på kupongen. Tveksamt om någon hittat 7 rätt förra lördagen om inte Chitchat segrat & 6an givit en väldigt fin slant tillbaka. Jag ska ge er en spännande dubbel till V75, där min bästa spik i omgången samt ett av mina superdrag i omgången bildar ett dubbelsystem. Jag kommer spela den dubbeln via Svenska spel & dessa två hästarna finns givetvis med på mitt system SPETS & SLUT.

Dubbelsystem

V75-4: 11.Dynamite Sensation – Carl-Johan Jepson

– Hästen är favorit i loppet & detta lär bli en snackis pga sina senaste prestationer. Jag tror som sagt på ett topp-prestation här & detta är min bästa spik i omgången. När jag utsåg den till bra & bästa spiken så stod man i 27-29% nu har man seglat upp till strax under 40%, vilket jag fortfarande tycker är vettigt. Stiger man över 50% mot spelstopp, ja då är det i överkant. Jag tror man vinner från oavsett position, men jag tror Jepson kommer köra offensivt & körs han mot ledningen är det klart att chanserna ser väldigt goda ut, Dynamite Sensation har 3/3 från ledningen. Fin form på hästen, haft sparade krafter i mål senaste två starterna, kan öppna bra & nu norskt huvudlag igen.

Odds SV-spel: Vinnare – 2.69 ggr.

V75-2: 6.Dixie Brodda – Per Lennartsson

– Detta är en riktig kioskvältare & hästen är endast streckad till 1%. Här har jag fått fin info av en kompis som jobbar som skötare i Oscar Svanberg’s stall & där låter man riktigt optimistiska inför uppgiften & tro det eller ej, men man tror på en toppchans här. Klarar man bara av att trampa iväg från start, volt har varit lite 50-50 förut, men i dom senaste starterna verkar polletten trillat ned lite säger man. Man ska ladda mot spets & når man dit kommer man köra där så länge inte någon av dom allra mer betrodda kliver fram & ställer en ordentlig fråga. Det är önskescenariot men då får man ett lopp i rygg på ledaren & satsar på att avsluta open stretch. Man körde ett vässande jobb i torsdags vilket kändes positivt. Som sagt en av mina absoluta fräckaste drag i omgången & här kommer jag spela för att man blir topp 3. Per Lennartsson i sulkyn tillhör en av dom bästa i landet & känns tryggt att ha han bakom hästen nu i voltstart.

Odds SV-spel: Top 3 – 5.90 ggr.

Totalt ger mitt dubbelsystem just nu 15,87 ggr insatsen på SV-spel.

Beroende på intresse kan det givetvis sjunka alt stiga. Ett annat tips är även att köra via ATG också, en ”raket” där det är rörliga odds vilket kan bli högre än 15 ggr. På ATG finns även odds för vem av kuskarna som kan vinna Champions, det handlar om att ta så många poäng som möjligt, det gör man genom att vinna eller placera sig så bra som möjligt i loppen under denna V75-omgång. Jag tror mycket på CJ Jepson idag & att han ska bli bland dom tre bästa idag fick jag fina 5,25 i odds. Detta spelet hittar ni under fliken SPORT -> TRAV. Lycka till på spelen & häng gärna med på en andel på mitt system SPETS & SLUT, länk finns här nedan.

Väl mött & ha en fin helg!

//Jojo

Jonas Johannesson's andelsspel

Se fler andelsspel från Jonas Johannesson