Speltips

V75 Bergsåker – Dubbel jackpot 46 miljoner

V75 ® 11 november, 2023 Tips av: Jonas Johannesson
Tips av: V75 Bergsåker - Dubbel jackpot 46 miljoner

V75 Bergsåker med SPETS & SLUT (lör 11/11)

En fin omgång med dubbel jackpot & hela 46 miljoner till en ensam vinnare när vi ska ”upp” till Sundsvall & Bergsåker. Just ”upp” är väl att ta i då det mer eller mindre ligger i mitten av vårt avlånga land, men just så det är när man är från Värmland, man åker upp till Bergsåker.

Jag tycker det är fina lopp denna lördagen & kanske är det ett lopp som sticker ut lite väl i procent. Det är i Gulddivisionen (V75-3) vi kommer hitta omgångens klaraste favorit, Great Skills från stall Daniel Wäjersten, som även är Sveriges bästa sto i mina ögon. Ekipaget landar nog mellan 78-83% gissar jag på vid spelstopp. Gå för att fälla eller bara att vända blad & gå vidare? Vill man vara ensam på potten så är det nog loppet att prova att gardera & gå emot favoriten här, men jag tror på förhand att det är i dom andra loppen man ska leta skrällarna & inte i detta loppet. På förhand en rimlig spik TROTS procenten. Min bästa spik i omgången kommer ni få lite längre ner.

Att tänka på när vi ska ta oss an banan på Bergsåker är att här får vi allt som oftast en bana i toppskick, innerspåret bakom bilen är bra & fördelaktigt över kanske främst den korta distansen. Någon enstaka plusgrad & nederbörd i form av snöblandat regn att vänta, så risk för att det blir lite balansändringar under lördagen. Det är en bana som mäter 1000 meter i vanlig ordning & ett upplopp på 200 meter. Nu tar vi oss an mina tankar kring mitt system SPETS & SLUT. Hålligång!

Omgångens bästa spik

4.Jikininki – Björn Goop (19%)

V75-5 STL Klass II – 2640m autostart:

Lägsta klassen & nu är det dags att säga att jag går emot mig själv, då jag spikar i denna klassen vid flera tillfällen under sensommaren & början av hösten. Här tycker jag mig hittat en rolig spik i Björn Goops valack, Jikininki, till under 20%. Fyraåringen har haft en fin utveckling & radat upp fina positioner på slutet. Man har väntat med att plocka av skorna på denna hästen & i den senaste starten plockade man av framskorna. Jag tycker det blev ett väldigt bra lyft för hästen som stod för ett bra lopp & avslutade bra till en andraplats, en nos bakom vinnaren Benchmark. Några strykningar som nu gjort att chanserna ökat för detta ekipaget & jag väljer att spika. Hästen kan öppna okej men inget spetsbud i loppet, men ett bra startspår & man kommer hitta en fin position direkt över den långa distansen nu när man även är nedstruken till spår 3. Ledningen står initialt mellan 1.Global De One – Daniel Wäjersten (20%) & 5.Sparky’s Dream – Anders Eriksson (28%) med fördel den sistnämnde. Eftersom vi fått strykningar så kommer kanske 8.Occhio – Paw Mahony (7%) vara en faktor i loppet också men ingen som jag tror tar sig förbi min spik från start. Dessa tre nämnda ekipagen tillhör också kanske dom allra värsta emot på förhand, men när Jikininki inte behöver göra jobbet själv så har han en vass avslutning att tillgå, vilket jag till stor del baserar min spik på. Det tillsammans med utvecklingen på skorycket fram senast & nu amerikansk vagn på för första gången till denna starten på Bergsåker. Jag tycker det är såpass intressanta ändringar från ”lopp till lopp” i dom senaste starterna, lägg där till att man väntat med ändringarna på hästen & nu kommer det ändringar från ”lopp till lopp”. Är jag färgad efter mitt besök på Lökene hos stall Goop under fredagen? Kan så vara men jag är optimistisk inför denna uppgiften samt att hästen står på tur för att vinna. Hela vägen Björn! 

Speldrag i omgången

V75-2: 4.Svarte Petter – Per Linderoth (8%)

V75-2: 8.Haga Modde – Håkan Persson (9%)

V75-4: 1.Olivia C.H. – Oskar Florhed (2%)

V75-4: 10.Young Mistress – Per Linderoth (5%)

V75-4: 13.Global Deadline – Jevgeni Ivanov (3%)

V75-6: 8.Galant Ima – Örjan Kihlström (3%)

V75-7: 1.Chitchat – Daniel Wäjersten (11%)

V75-7: 5.King Of Djazz – Sandra Eriksson (6%)

Här har ni fått min bästa spik i omgången, som även har ett bra spelvärde. Sen har ni fått lite av mina drag i loppen där jag garderar. Hoppas du vill hänga med på en andel & länk till systemet hittar ni här nedan. Systemet SPETS OCH SLUT består av endast 10 exklusiva andelar & en andel kostar 150kr. Varmt välkomna & ha en trevlig helg!

//Jojo

Jonas Johannesson's andelsspel

Se fler andelsspel från Jonas Johannesson