Speltips

V75 Boden – Jackpot 34 miljoner

V75 ® 15 juni, 2023 Tips av: Jonas Johannesson
Tips av: V75 Boden - Jackpot 34 miljoner

V75 Boden med SPETS OCH SLUT 17/6

Förra lördagen är bara att glömma för egen del gällande V75. Jag hade nog tagit guld om det varit VM i andraplatser, men det är bara att krypa till korset & säga att jag var ute på villovägar. Att det skulle ge en hel del för 7 rätt var jag inne på som ni kunde läsa. Trots 3 klara favoriter som vann så blev utdelningen ändå över 2,2 miljoner. Kan inte säga annat än att jag älskar V75. Nya tag denna lördag när det vankas jackpot & midnattstrav.

Denna lördagen håller V75-cirkusen sig kvar i norr & denna afton är det Bodentravet som arrangerar V75. Det är midnattstrav & första start för V75 går kl.20.30. Lite som förra helgen känns denna omgången rätt så öppen på förhand. Kanske inte kommer ge lika mycket som omgången på Östersund men blir inte förvånad om den kommer landa på över 500.000kr. Vi avslutar omgången med Norrbottens Stora Pris, där vinnaren får hela 1.000.000kr. Vi hittar superstjärnan från Stall Zet/Daniel Redén, Francesco Zet. Kommer givetvis bli megafavorit & tillhör en utav dom i mina ögon två bästa hästarna i Sverige. Spår 1 för Francesco Zet som storfavorit en jackpotomgång, spets & slut? Det är väl där snacket kommer ligga bland spelexperterna, hur han tar sig iväg osv. Tycker omgången bjuder på flera kluriga avdelningar & ska göra allt i min makt för att vara med när potten ska delas ut. Att loppen körs på kvällen påverkar inte hästarna något alls, snarare tvärt om nästan. Så länge dom dricker bra & äter så är det lugnt (som i vanliga fall). Upploppet mäter 200 meter så det kommer finnas chans för bakspårshästarna att hinna ikapp över upploppsrakan.

Här nedan får ni i vanlig ordning mina tankar kring V75-omgången som ligger till grund för mitt system SPETS & SLUT. En andel kostar 150kr & ett system består av 10 andelar. Hoppas du vill hänga på med en andel. Nu kör vi!

Spelvärda spiken

6.No Limit Express – Mats E Djuse (14%)

V75-3 STL Klass I – 2640m autostart:

Fint lopp som innehåller flera spännande parametrar, men när jag lägger ihop allt sett till formen på hästen, spår på aktuell bana & distans så är det just No Limit Express som jag hittar överst i min rank. Detta är en rejäl häst som jag gillar, men tyvärr varit en del galopper under karriären. En omgång som denna väljer jag att gå för att hästen travar & är rätt övertygad att om hästen inte galopperat i 9/21 starter så hade man varit någon klass högre upp. Hästen kan öppna bättre än vad folk tror, men lär inte laddas för spets. Där emot tror jag att man sitter första eller andra utvändigt om ledaren efter en bit. Detta blir den andra starten över lång distans för hästen men tränaren Oscar Berglund är inte orolig då hästens främsta egenskap är just styrkan, sen kan han avsluta väldigt vasst också. Förra säsongen säger han även att man kan dra ett streck över då det visade sig att hästen hade haft ett hjärtproblem. Lång vila efter det & sedan en hård vinterträning som verkar ha gjort sitt för hästen då han varit riktigt fin i samtliga tre starter denna säsongen. Som sagt, tre lopp i kroppen nu, formen är riktigt bra & stigande för dagen. Gör han ett topplopp igen får vi inte under 15% på denna hästen i kommande start. En spännande faktor är även att det nu är vecka-vecka som hästen startar. Mats upp i sulkyn istället för brorsan Magnus, det är den enda skillnaden till denna starten. Annars barfota runt om, amerikansk vagn & helstängt huvudlag. HÅLLIGÅNG MATS!

Rank: 6 – 2 – 3 – 12 – 5 – 10 – 1 – 11 – 7 – 9 – 4 – 8.

Speldrag i omgången

V75-1: 3.Global Attention – Jörgen Westholm (5%)

V75-1: 11.Marlon Boko – Ulf Ohlsson (6%)

V75-2: 4.Mellby Illusion – Mats E Djuse (9%)

V75-2: 15.Hector Sisu – Mika Forss (3%)

V75-4: 10.Galant Ima – Mats E Djuse (11%)

V75-5: 5.L.A.Boko – Daniel Wäjersten (9%)

V75-6: 1.Olea Håleryd – Ove A Lindqvist (6%)

V75-6: 4.Irma Sisu – Mats E Djuse (5%)

Här har ni fått lite om hur mitt system kommer byggas upp denna lördag med min spelvärda spik samt drag i garderingsloppen. Hoppas du vill hänga med på systemet om mina idéer faller dig i smaken. En sjua känns inte långt borta faktiskt & jag hoppas på lite stolpe in inom det närmaste så hittar den hem. En andel kostar 150kr & systemet består av 10 andelar. Länk hittar ni här nedanför. Tack för att ni tog er tid & GÖR en bra helg!

Väl mött!

//Jonas J

Jonas Johannesson's andelsspel

Se fler andelsspel från Jonas Johannesson