Speltips

V75 Färjestad – Spets & Slut (29/6)

V75 ® 29 juni, 2024 Tips av: Jonas Johannesson
Tips av: V75 Färjestad - Spets & Slut (29/6)

V75 Färjestad – E3 Finaler

Äntligen dags att få kliva på trav igen & hemmabanan Färjestad. Fin dag att vänta på ovalen, solen skiner & för första gången kommer jag ha med mig barnvagnen & min dotter på trav. Hela familjen på plats. Något jag ser fram emot! Bara att hålla tummarna för att dottern uppskattar det lika mycket som jag (åtminstone till en början kanske), om inte annat så får vi hänga runt familjeområdet & aktiviteterna som Färjestadstravet fixat för barnfamiljerna.

Men nu tillbaka till sporten & i början av veckan tyckte jag att det såg lite favoritbetonad ut, men ju mer jag kikat i lopparkivet så tycker jag detta ser riktigt spelintressant ut & jag tror det kan ge skapligt betalt på 7 rätt idag. Att tänka på när det kommer till Färjestads bana är att spår 1 är inte så bra/snabb som på dom flesta andra banorna, bästa spåren är 3-5, där spår 5 kanske är det allra bästa bakom bilen. Spår 7-8 är sämre än på flera andra banor också då doseringen ”bryts” mellan spår 6 & 7, vilket innebär att om hästarna kommer mot kurvan ute i spåren så lutar banan ”utåt”. Kanske ingen superavgörande faktor men något att ha med sig. Upploppet mäter 177 meter & att det kommer gå undan tidsmässigt på Färjestad, det vet vi sedan innan.

Här kommer ni få min bästa spik, överspelade ekipage & några av mina bästa drag denna afton. Länk till systemet hittar ni längst ned på sidan. Nu kör vi!

Omgångens bästa spik

7.Esperia Font – Alessandro Gocciadoro (46%)

V75-4 STL Diamantstoet – 2140m autostart:

Nedstruken till spår 6 nu, kan öppna bra & jag tror man avancerar tidigt mot ledningen, därifrån är det hösten att slå.

Jag håller stallkamraten 15.Celiaz högre som häst, men spår 15 & ska runda alla på Färjestads bana kan bli jobbigt. 8.Dutchess Sun är en riktigt bra häst & kommer med två raka segrar på V75. Nu kommer man få gå utvändigt om en bra mycket bättre häst i form av Esperia Font, om jag ”kört loppet rätt” på förhand. Två tuffa lopp, någon gång bör det sätta sig i kroppen. Men som sagt, en otroligt fin häst!

Bästa speldragen i omgången

V75-1: 10.Blue Boy Face – Johan Untersteiner (1%)

V75-3: 4.Dream Mine – Jörgen Westholm (6%)

V75-3: 5.Like Magic Sisu – Mika Forss (3%)

V75-5: 3.Zaxton – Erik Adielsson (6%)

V75-5: 7.Ajlexes Hans – Mats E Djuse (3%)

V75-6: 9.O’Hara Boko – Robin Bakker (11%)

V75-7: 8.Mizai – Mats E Djuse (2%)

Överspelade favoriter i omgången

V75-2: 8.Heavenly Zet – Örjan Kihlström (39%)

V75-5: 2.Call Me Gleipner – Johan Untersteiner (24%)

V75-6: 5.S.G.Empress – Örjan Kihlström (31%)

Här har ni fått min bästa spik i omgången, mina bästa/roligaste drag under omgången samt i mina ögon några överspelade favoriter sett till procenten, så ni vet hur mina tankar snurrar inför omgången. Allt till grund för mitt system, spets & slut. En andel kostar 150kr & systemet består av 12 exklusiva andelar. Väl mött!

//Jojo

Jonas Johannesson's andelsspel

Se fler andelsspel från Jonas Johannesson