Speltips

V75 Nyårsafton – Drömjackpot 90 miljoner

V75 ® 30 december, 2023 Tips av: Jonas Johannesson
Tips av: V75 Nyårsafton - Drömjackpot 90 miljoner

V75 Axevalla – SPETS OCH SLUT

Då är det dags, årets sista omgång som går på Axevalla travbana & vi får en drömjackpot på 90 miljoner. Om jag läst rätt så är detta tidernas näst största jackpot på V75-spelet. En spännande omgång att bita tag i & jag ska göra det jag kan för att få ta del av kakan. Det är inte så mycket att orda om egentligen, mer än att jag kör två system denna afton. Mitt vanliga, SPETS OCH SLUT, som denna texten ni läser här nedan gäller för. En andel kostar 150 kr & systemet består av 10 exklusiva andelar, systemet snurras alltså inte. Länk hittar ni längst ned på denna sida.

Sedan lägger jag en större andel, där systemet består av 15 andelar & en andel kostar 300kr. Det är inte via minandel.se & Torsviks Tobak. Utan där gästspelar jag hos Coop Torsby. Länk får ni här.

TREHUNDRINGEN (300kr/15 andelar – Exklusivt):

https://www.atg.se/cooptorsby/spel/125807_V75_2023-12-31_8_6

Att tänka på när vi tar oss an Axevallas bana är att det kommer bli bra fart & något uttjatat kanske men det är Sveriges längsta upplopp när det kommer till att spela V75. Upploppet mäter 227 meter & det öppnar upp för bakspårshästarna som fått fina resor. Så att sitta i spets är ”inte lika självklart” som på många andra banor när det kommer till att spetsa & leda runt om, man kanske inte ladda lika hårt som man gjort i vanliga fall. Så gällande mitt system kommer ni få min bästa spik som jag tror har goda chanser att hitta till ledningen men som även går bra med ryggar för att komma tillslut över upploppet. Jag kommer gardera mig lite denna gången. Sedan ska ni få några av mina speldrag i vanlig ordning. Nu kör vi!

BÄSTA SPIKEN

V75-5: 2.Judge D. – Stefan Persson (30%)

Detta är min häst i omgången som jag på förhand har absolut bäst feeling för att singelstrecka. Hästen är inte beroende av ledningen men jag tror hästen kan öppna bättre än vad man tror & att ekipaget skulle kunna hitta till ledningen ser jag inte som helt omöjligt. Men en häst som kan vinna med olika upplägg som sagt.

Jag tror det är risk för att det blir körning i loppet initialt, då det verkar offensivt som man anmält med amerikansk vagn på 3.What A Deal – Thomas Uhrberg (1%), 4.All In Face – Robert Bergh (14%) & 5.Caradja – Jörgen S Eriksson (2%). Det är väl främst dom två förstnämnda som jag ser som ”hot” om ledningen av dom ekipagen men jag tror ändå att 6.Black Fire – Gustav Johansson (27%) vill dig helst av allt. Hur mycket kostar det att ta sig till spets i detta loppet? Jag tror som sagt det kan bli körning & då sitter min spik, Judge D, från ett perfekt spår 2 & kan bara åka med. Kommer man inte till ledningen så sitter man troligtvis i ett perfekt ryggläge alt att man går utvändigt om ledaren. Jag tror på toppchans & till 30% i skrivande stund ser jag detta som omgångens bästa spik sett till startspår & kapacitet på häst.

SPELDRAG I OMGÅNGEN

V75-1: 5.Irjas Stjärna – Morgan Ivarsson (7%)

V75-4: 1.Charlie Laross – Kevin Oscarsson (8%)

V75-4: 8.Anna Mae – Micael Stjernström (3%)

V75-4: 14.Coin Master – Ulf Ohlsson (5%)

V75-6: 8.Cassius Clay D.E. – Stefan Persson (16%)

V75-7: 10.Demon – CJ Jepson (7%)

Tack för att ni tog er tid & hoppas du vill vara med mig i jakten på 7 rättspotten denna afton. I vanlig ordning deltar jag alltid själv med en andel, så här spelas det inte för att få provision utan jag tycker man ska vara med & delta själv på systemen man ställer upp i. Så hoppas du vill vara med i jakten med mig på 7 rätt i årets sista V75-omgång, då det är en hejdundrande drömjackpot att ta del av.

Tack för detta året, mot ett starkt 2024. Gott nytt år & väl mött!

//Johannesson

Jonas Johannesson's andelsspel

Se fler andelsspel från Jonas Johannesson