Speltips tillsammans med 

februari 23, 2021

Efter förra veckans inlägg och mitt tips på vinnarspel på Mellby Good så provar vi återigen denna vecka då det blev succé!!

Denna vecka så har jag plockat ut häst nummer 4 ARVID S.H i V86-5 och denna avdelning går på Jägerso 21:15! Hästen står just nu i 53% (tisdag eftermiddag) på streckspelet och det kan ses som en stor favorit i mångas ögon, men jag tycker att det är en fin spik om det inte sticker iväg att för mycket rent procentuellt.

Hästen har levererat en fin formrad och har varit 3,1,2,1,2 senaste fem starterna. Fredrik Persson säger att han fortfarande håller en fin form för dagen och detta skall såklart ses som en bra chans. Distansen är ett stort plus då styrkan är hästens stora vapen, spåret är okej och just nu är det inga ändringar på utrustning. Motståndet skrämmer inte mig jättemycket då de två hästar som är värst emot kommer med varsin galopp i senaste loppen. Men häst nummer 1 Happy Few står själv på start och kan komma iväg bra om det inte strular i början som senast. Jag kommer att spika ARVID S.H och känna mig lugn om inte hästen stryks eller det ramlar in dåliga rapporter under onsdagen.

Om ni vill rygga mig imorgon då det dessutom är jackpot på V86 så erbjuder jag 12 exklusiva andelar som kostar 106 kr/st. klicka länken nedan för att komma till spelet!

LÄNK TILL ANDELSSPEL

lycka till och stay safe! / HampusVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED