Speltips tillsammans med 

NYTT AVSNITT: Där jag Johan Ulvestål bjuder  på mina tankar och idéer kring lördagens V75-omgång som avgörs på Jägersro där fokuset ligger på spelvärdet! Dessutom kryddas omgången av en jackpot på hela 52 miljoner!!

Ta del av:

– Spikarna

– Dragen

– Skrällarna

Lördagens Andelssystem

Jag konstruera i vanlig ordning andelssystem till lördagens tävlingar och Ni ryggar mina system via länken https://www.atg.se/torsvikstobak och nedan kan Ni läsa info kring mina system:

  • Streckat och Spikat”, 299:-/andel: Grundtanken är tre helgarderingar, tre spikar samt ett garderingslopp. Det var detta system som spelade in strax under 100.000:- för några månader sedan..
  • ”Streckat Glasklart”, 297:-/andel: Mitt spelvärda system där spelvärdet sätts i relation till segerchansen där jag jagar de riktigt STORA slantarna. Det var detta system som drog in över en halv miljon för några månader sedan.
  • ”Streckat Solklart”, 200:-/andel: Mitt spiklösa system som garderar samtliga avdelningar och som ALLTID försöker fälla samtliga favoriter. Detta system har hittat full på allra flest gånger.
  • ”Streckat och Klart”, 167:-/andel: Systemet som hittat de största vinsterna. Har en mängd vinster över 100.000:- på kontot och som i höstas spelade in närmare fyra miljoner på V86.
  • ”Podcast – Stall V75”, 28:-/andel: Här är fokuset att för en liten slant hitta de STORA slantarna. Veckans avsnitt publiceras i vanlig ordning natten mot fredag.

Mycket Nöje!

/Johan UlvestålVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED