Speltips tillsammans med 

Ny vecka, nytt stryktips! Förra veckan var ett riktigt antiklimax där den stora jackpottomgången endast slutade med en utdelning runt 8000 kr. När utdelningen landar på de mindre summorna är undertecknad oftast inte med och hugger. Sånt är livet och det är med högre potential jag vill bygga mina system, i längden hoppas jag att kunna bli rikligt belönad för mitt sätt att bygga. Nu till helgens kupong. Det är ett ovanligt stryktips vi har att jobba med i helgen, vissa kan störa sig på det. Jag väljer att omfamna det och gillar faktiskt helgens kupong. Tänker som vanligt gå igenom lite tips och drag men tänker denna vecka bara ge er en spik och en skräll. Varken mer eller mindre. Nu grottar vi ner oss!

SPIKEN

Match nr 7. Athletic Bilbao – Barcelona. 2

Final i Copa del Rey! Kul kul kul tycker jag. Det är Bilbaos andra final på bara några veckor där man senast förlorade mot Alexander Isaks Real Sociedad. Nu är motståndet av något högre kaliber och det kommer bli tufft för Bilbao. Jag gillar Barcelona här då skadelistan ser bra ut, spelade RIKTIGT fint mot Real Madrid trots förlust plus att man fått vila en vecka nu. För att säsongen inte ska sluta i totalt fiasko så kommer man inte tillåta sig själva att förlora. Messi kommer bära Barcelona på lördag och inkassera ytterligare en pokal på kontot. Det enda som skulle tala för Bilbao på något sätt är väl att man är ruskigt revanschsugna då man som sagt redan förlorat en final i år. Men äh, nej Barcelona vinner punkt slut. 2a

Övriga tänkbara spikar: Wolverhampton, Cagliari, Wimbledon

SKRÄLLEN

Match nr 11. Bayer Leverkusen – Köln. 1X

En av kupongens absolut största favoriter ska försöka fällas vilket alltid är kul. Leverkusen har några ruskigt tunga veckor bakom sig där poängskörden varit skral. Detta resulterade i att tränare Bosz fick kicken och ny på posten är Hannes Wolf. En seger och ett kryss har han lyckats mäkta med och kanske är han påväg att vända skutan och säkra en plats i Europa. Men än är jag inte övertygad, framförallt inte nu när krislaget Köln kommer på besök. Köln krigar för livet i botten och har endast tre poäng upp till säker mark. Har haft svårt att vinna senaste tiden men krigar till sista blodsdroppa i varje match. Rent statistiskt slaktade man Mainz i senaste matchen trots förlust. 22-9 i avslut och 62% i bollinnehav säger en del… Här tror jag helt enkelt att potential för poäng finns trots att Leverkusen givetvis ska ses som favoriter. Men vi vill ha potential i systembygget och därför garderar vi upp här. 1X.

Övriga skrällar: Chelsea, Antwerpen, Fiorentina

Då var vi halvvägs in i denna stryktipshelg. Analysen är gjord och nu återstår bara systemkomponerandet här framåt lördag. Jag kan lova att jobbet kommer göras, analyser av oddsdropp och laguppställningar är ett måste. Det är bannemig dags att pricka den där åtråvärda 13 lappen nu. Gillar ni vad ni hör och har en slant över så får ni mer än gärna köpa en andel av mig. Annars är ni givetvis bara välkomna att ta del av mina tips och knåpa ihop era egna system. Vi kör ett Dewans dirty tolv och länk till den finns här nedan. Kom ihåg att spel i första hand är en rolig grej vi kör tillsammans, finns aldrig några garantier för att vinna pengar. Men med gediget jobb och smartness kan man i alla fall öka chanserna avsevärt. Må väl och ta hand om er så jobbar vi in 13 rätt tillsammans! Lycka till där ute!

Klicka HÄR för att köpa andel i systemet!

//DanielVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED