Speltips tillsammans med 

juli 2, 2021

Gemensamt inlägg för båda systemen på stryket! Nu ligger fyra system (två stryk, två eu) inför helgen uppe och vi siktar som alltid på 13! Senaste tiden har det tyvärr blivit en hel del 10:or och 11:or, men vi är på gång… kan man ju inte skriva… Vi är snarare ”When its time to party we wil always PARTY HARD” (FC).

Spikarna:

England: England ska avfärda Ukraina, om Kane dessutom hittar målformen nu så… Ja, Ukraina åker.

Utsikten: Tabelltoppmöte! Men vi tror att traditionen håller, 4 av 5 senaste har slutat med Utsiktenseger.

Brommapojkarna: BP har inte förlorat ännu, man har dessutom 5-0 i senaste 5 matcherna mot Gefle. Senaste mötet vann BP med 4-0, vilket även var på Gavlevallen. Nytt målkalas?

Oskarshamn: Tabelltvåan Oskarshamn möter hopplösa Linköping City på bortaplan. City har 10 förluster än så länge. På lördag blir det 11…

Väners IF: Väners form ser onekligen bra ut. Förlust mot Utsikten senast men man har gjort 13 mål på senaste fem matcherna. 6 vinster i serien och Österlen har lyckats vinna endast två marcher hittills.

Skrällarna vi vill ha:

Vi vill se Halmstad plocka minst en poäng mot Hammarby. Hammarby med ny tränare, var står de??

Skrällarna vi förtjänar:

AIK streckas ganska lågt just nu, Häcken ses som favorit men… AIK, skräll? Inte direkt en skräll, men vi tror på gnaget.

Degerfors-Östersund känns som en ganska öppen historia där vi tror att Östersund har en bra chans att ta hem alla tre poängen.

För er som inte kan vänta till helgen så ligger ett Topptips uppe för idag! Klicka HÄR för att köpa andel!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED