Speltips tillsammans med 

augusti 20, 2021

Spiken!

Trots förlusten mot Tottenham i ligapremiären så tror jag ändå att Manchester City städar av gästande Norwich tämligen enkelt till helgen. Gästerna är absolut inte dåliga men en naiv nykomling blir en munsbit för hemmalaget. Det är inte heller i matcherna mot topplagen som man räknar med att kamma hem poäng och City på bortaplan är några nummer för stora för Norwich. Spik!

Omgångens analys

Leeds tar emot Everton på Elland Road i en match där hemmalaget är favoriter.

Leeds blev fullständigt utskåpade av Manchester United i premiären. Anfallsglad och underhållande fotboll i all ära men ibland kan det bli väl naivt likt matchen mot United var ett bevis på. Bielsas bygge är såklart inte osårbart men en förlust i premiäromgången är inget man ska dra för stora växlar av. Helgens matchbild lär passa Leeds betydligt bättre. Får även tillbaka stjärnan Phillips till den här matchen(!). Toppchans att plocka hem tre poäng på lördag!

Everton vann sin premiärmatch med 3-1 i en match då man även fick igång de notoriska målkungarna Richarlison samt Calvert-Lewin. Saknas gör dock både James och Sigurdsson. 1X ligger, trots hemmalagets fördel nära till hands!

Andelsspel

Om du gillar mina tankar så kan du haka på mitt andelsspel. Andelarna brukar ta slut fort så skynda in om du vill haka på. Finns 4 andelar kvar just nu. Klicka här för att komma till andelsspelet på Svenska Spel!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED