Speltips tillsammans med 

september 9, 2021

Avd 1: 2 Final Whistle är ingen favorit jag vill hålla i handen. Han har form, är snabb ur volten och går bra I ledningen. Men är inte helt säker att han får ledningen och möter ett par hårda hästar nu dessutom. 11 Reven Dejavu tycker jag är hästen I gänget. Pausat ett litet tag nu, men det kan ha gjort hästen gott. Dåligt läge, men kan bli tidigt avancemang. 9 Your Dreamlove är oxå en häst som alltid mött stenhårt motstånd. Sitter direkt i ett andraspår och spurtar vasst. 4 Hunter Montana är given på lappen. Senast satt man fast med sparat, och nu hoppar Goop upp igen. 6 Mellby Ironman har kapacitet men frågetecken för formen. Har iaf ett bra springspår här.

Avd 2: 8 Nårje är favorit i loppet som har ett lopp I kroppen. Men är extremt osäker och galloperar allt som oftast. Man måste ha nerver av stål om man ska spika en sådan häst, nej den måste garderas. 6 Alm Nagano är helt klart första motbudet. Mött bra motstånd, och kan öppna vasst i volten. Står bra inne I loppet och favoriten får inte gallopera för mycket om man ska nå honom. De på 40m tillägg kan snabbt va ifatt favoriten och några av de är givna. 10 Valle Hugo vann näst senast över 6 Alm Nagano, men då va de på lika start, men övertygade då och ska med. 14 Tangen Braute vann helt överlägset mot bl.a 13 Tangen Töff senast. Har gjort sina bästa lopp från ledningen men visade senast att bakifrån inte är några problem. 12 Tangen Frikk är stark och rejäl. Gillar lite längre distanser men går bra över medel oxå. Slog bl.a Kalmar i juli över distansen.

Avd 3: 4 Santos De Castella blir favorit här, och visst ser det bra ut med bra läge och spetschans. Men jag tycker att distansen är i kortaste laget och vill gardera. 2 Loveyouecus vann senast efter ett kortare uppehåll och återgår nu till barfota runt om. Har mött hårt motstånd på V75 innan och kan skrälla till här. 7 Double O.Seven är startsnabb och skulle kunna snuva favoriten på ledningen här, och då är det helt klart hästen att slå. 11 Grand Canyon Sisu va mångas spik senast, läget va betydligt bättre då men ska ändå inte glömmas bort här. 8 Majestic Up svek senast men kan bättre. Nu blir det helstängt och ev rycktussar.

Avd 4: 13 Pappajonnys Ilse har toppform. Stallet va säker på seger inför senast, brukar iofs Mikael Eriksson vara. Galopperade strax efter start då, och ska bli spännande att se nu med springspår. 8 Saga Doc är en grymt speedig häst som har form. Får man sin resa här så kommer det gå undan till slut. En annan som kan spurta rejält är 10 Alfredo Sauce, som slipper möta Svecak Palema nu. Har mött stentufft motstånd hela tiden och detta ser lämpligt ut. 9 Strangerinthenight är såklart jättetidig här. Man sitter direkt i ett andraspår här men gör säkert ett tidigt initiativ framåt.

Avd 5: 8 Eddy West har blivit nedstruken ett hack, och det kommer gå undan från start vilket skulle gynna honom extremt mycket. Han blir väldigt svår att stå emot för övriga, och är helt klart ett spikförslag. Om man garderar så måste man ha med 6 Morotai Degato, som inte va sig lik senast, kan vart banan. Han är betydligt bättre än så och är given vid gardering. I övrigt tycker jag att spelarna är rätt på det och skrällchansen är liten.

Avd 6: 5 Moses gjorde en grym debut i ny regi senast. Nu är det medeldistans och hårdare motstånd, vilket gör att jag nog ändå vill gardera, men det ser bra ut med läget och att de bästa emot har sämre spår. 9 Riptide R.D är en häst man alltid har med. Va sämre senast men kan bättre. Nu sitter man i ett andraspår som man vill göra och har dessutom en startsnabb rygg. 10 Tale Of Jacks måste det väl snart vara dags för snart. Kommer att spurta vasst över upploppet. 12 One Kind Of Art spikade jag senast, och var riktigt bra i dödens men fick torsk av en smygkörd. Behöver man inte göra allt för mycket själv denna gång så kan det gå vägen nu istället. 4 Xhanthis De Roi har avslutat grymt de senaste starterna och är riktigt på hugget för tillfället. Bra läge och given vid gardering.

Avd 7: Många kommer spika 3 Milliondollarrhyme här. Jag vet att läget är perfekt och distansen är perfekt, men det är totalt iskallt att spika denna storfavorit I sista avdelningen. I en svårspikad omgång så kommer många landa i spik här, och med andra ord väldigt spelvärt bakom! Det är inga dåliga djur han möter ska man veta, och han får verkligen inte missa starten ett dugg, för startsnabba finns utvändigt. Jag tror det kommer gå undan, och det kommer gynna bl.a 6 Inti Boko, som har två lopp I kroppen nu efter lång frånvaro och får Örjan upp igen. 5 Brother Bill som näst senast slog självaste Don Fannuci Zet är given. 12 Milligans School har bra form och kan gå rejäla slutvarv. Öppen avslutning.

Lycka till på liren och haka gärna på mina andelspel Tozzes Tornado och Skräll75 mot miljonerna! Länkarna finns nedan👇 Välkomna!

Mvh ThomasVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED