Speltips tillsammans med 

september 16, 2021

Avd 1: En öppen första Avd som kan gå undan från start med många startsnabba hästar. 6 Adde S.H gick som ett spjut senast som 4a efter galopp, helt klart toppform. 10 Red Bar är en topphäst. Går bäst I spets och formen ett frågetecken, men han har rygg på startsnabba hästar och kan rinna igenom fint. Det kan oxå bli tal om barfota runt om. 1 Beartime är väl den som spelarkåren kommer att tro mest på, startsnabb som få men som sagt här finns många utav den varan och risken finns att bli överflyglad. 2 Sandsjöns Enzo var svettigt bra för tre starter sen men efter det inte fått till det.

Avd 2: 6 Blue Frontline va helt klart första hästen man tänkte på när man såg startlistan. Bästa springspåret och vassa spetskusken Mikael J Andersson i sulkyn. 2 Mister K.O.Z har ett normalt sett knöligt spår 2 i volten men är normalt stabil och snabb i volt så det skulle kunna gå bra ändå. 5 Emperor är oxå snabb i volten och gillar att springa på där framme i ett jämnt och hårt tempo. 9 Goes All Magic får Björn Goop upp I sulkyn, sitter direkt i ett andraspår och kan avsluta vasst. 7 Perfect Score Ås är Roger Wahlman riktigt uppåt på. Står lite hårt inne i loppet men är startsnabb och ska bli spännande att se här.

Avd 3: 1 Disco Volante är absolut ingen häst jag litar på, definitivt inte efter ett uppehåll över medeldistans, och även om ledningen skulle nås enkelt så kan det bli soppatorsk över upploppet. 3 Antonio Trot är mitt första streck här. Formen verkar fortsätta sitta där med vassa spurter. Nu har man ett fint läge och kan visa sig vara starkast till slut. 6 Gareth Boko går ner i klass här och nån gång måste det få stämma för honom oxå. Given vid gardering.

Avd 4: 6 Mystic Mom får första strecket här. Hästen är grymt speedig och sitter direkt I ett andraspår och det kommer gå undan till slut. 9 Bransbys Jukebox hade jag med sist vid vinsten på få streck. Konstigt nog så ser inte spelarna att detta är en grymt stark och rejäl häst. Hade såklart tur att ledaren galopperade men växlade fint och hade ändå luckan kommit så tror jag man slagit ledaren. Höll undan för en sån som Racing Brodda och ingen sådan häst på tillägg nu. 4 Crazy First Love har två lopp i kroppen nu hos Bergh och nu kan det bli barfota runt om, mycket spännande. 8 Orlando G.M ska oxå bli kul och se. Första med pisk här, som de bara visat i träning med bra resultat, ska inte underskattas.

Avd 5: 2 Bugatti Miles ska såklart vara favorit och det är en bra chans. Lite väl hög %, och är ändå lite ojämn. 5 LoveExplosion H.C var makalös bra senast. Inte lika startsnabb bakom bilen som i volt, men skulle kunna spetsa, intressant isf. 9 Tattoo Avenger var grym vid vinsten på V75 och fint smygläge här. 10 Gaylord Am är extremt stark och skulle gynnas med lite längre distans. Klarar ändå distansen och är given vid gardering. En riktig susare skulle 11 Juliana Rags kunna vara. Kanske barfota nu, och har en rejäl spurt till slut.

Avd 6: Många kommer gå på 5 Tangen Haap här såklart, för det är den häst de känner mest igen. Men det är tuffa hästar han möter. Mitt drag i omgången är 4 Söndre Jerkeld, som är en topphäst. Han gillar mest längre distanser, men har blivit allt bättre på kortare distans. För fem starter sen så sprang man i dödens över kort distans på Odd Herakles och kom 2a på bra sätt, då barfota. Haft aluminiumskor i de fyra senaste starterna men satsar på barfota nu igen. Tror det kommer gå snabbt I detta lopp vilket skulle gynna hästen rejält. 2 Kleppe Fanden och 3 Åsrud Vilja är båda grymma hästar som är startsnabba och vill till spets. 6 Våler Nikolaj skulle oxå gynnas vid tempo men tufft emot.

Avd 7: 2 Oracle Tile är en bra och stark häst som har vunnit mer än hälften av sina lopp hittills. Har bra spår och given på lappen. 10 Four Guys Dream har man väntat på ska komma tillbaka till den formen han en gång hade, och nu börjar det se bra ut igen. Rygg på startsnabb häst och kan få spela ut sin speed till slut, precis som man vill. 1 Mister Donald är hyfsat startsnabb och kommer vara med där framme, barfota igen. Synd på läget för 8 Reddington, då det är toppform på hästen och ett motstånd man normalt sett har bra chans mot.

Lycka till på liren och haka gärna på mitt andelspel Tozzes Tornado denna spelvärda V75 omgång. Länken finns nedan👇 Välkomna!

Mvh ThomasVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED