Speltips tillsammans med 

januari 15, 2021

Avd 1: Ett öppet lopp inleder där ett av omgångens bästa skrällbud finns. 2 Mr Perfection. Har grym form, senast satt man fast bakom bra hästar och gångerna innan har man spurtat extremt fort över upploppen. Bra läge här då man direkt sitter i andraspår, se upp! 4 Night Brodde blir svårslagen om 1 Toddler tar ledningen och släpper, men inget man kan lova. 6 Kennedy och 7 Hierro Boko vill oxå vara med i kampen om spets och är givna på lappen. Det är de jag tror mest på men inte helt fel att ta med fler.

Avd 2: 4 Lucky Truc vart jag grymt imponerad av sist, och tror på bra chans även här. 12 Behind Bars fick spår 12 över kort distans och det känns inte nåt vidare. De vill nog inte dra musten ur hästen redan nu utan här behövs maxklaff. Många startsnabba här och det skulle kunna bli tempo här vilket skulle kunna gynna ändå. 1 Classic Gal tror jag ändå tar spets. 6 Speed Vici skulle oxå kunna knäppa de till slut här.

Avd 3: 5 Gareth Boko har nu två lopp I kroppen och formen börjar sitta där. Är startsnabb och gillar lång distans, kan vara dags nu och får tipsnicken. 2 Slide So Easy vann på mycket fint sätt senast, visserligen i ett billigare gäng men intrycket va grymt. 8 Nadal Broline väntar man på hela tiden, och frågan är om han verkligen kommer upp i den nivån igen, dåligt läge men vid tempo så ska man väl inte nonchalera den helt. 7 Pacific Face är nyckeln i detta lopp. Stallet tror på honom och då brukar det bli tufft körning i dödens över distansen.

Avd 4: Öppet lopp med många potentiella vinnare. 14 First One In spikade jag sist och då galoperade på upploppet som klar vinnare, surt för mig denna gång då man hade satt sjuan på över 100 000. Är given denna gång med men ingen spik, står lite sämre till nu. 10 Galantis vinner inte ofta men är van tufft motstånd och spurtar grymt varje gång, snart sitter den där. 13 Isco Boko är en stark rackare som kan flytta på sig till slut. Som sagt, ett öppet lopp som kräver sin gardering.

Avd 5: 6 Zeta Kronos hade en toppuppgift sist men vek sig totalt över upploppet. Va het och låg på. Björn Goop känner hästen bäst och hoppar upp nu, borde va bättre nu och borde va toppchans. 8 Devs Daffodil är bra men tycker att skor är ett minus. 3 Velegance har vart bra på slutet men där vill de nog inte köra för hårt med. 1 Princess S.W är den jag tror mest på bakom och kommer luckan skulle det kunna smälla till.

Avd 6: 4 Emilion kommer de från Tyskland med. De kommer med enbart en häst och då lär det va påställt delux. Har gjort det mycket bra i Tyskland och det verkar vara en värsting. Får dessutom Björn Goop upp i sulkyn. 3 Four Guys Dream är struken och det gynnas favoriten av rejält. 6 Cargo Door är bra men minus med skor. Den eviga nästagångaren 12 Payet D.E är det minus för både läge och kusk.

Avd 7: Första hästen här för mig är 3 Oxidizer. Är en riktigt bra häst som inte fick till det senast men nu från bra spår är det bra chans. Jag gillar 1 Leon Zon som jag lirade sist, men dåligt spår för denne. 11 Dream Kåsgård är en bra häst men kan bli svårt från detta läge. Jätteskrällen skulle 9 Harper Seabrook kunna vara, där kapaciteten är hög och sitter i ett andraspår direkt.

Lycka till på lördag och haka gärna på mitt system Tozzes Tornado mot miljonerna! Länkarna finns nedan👇 Välkomna!

//ThomasVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED