Speltips tillsammans med 

februari 19, 2021

Min hemmabana Mantorp står för värd denna vecka, och jag är grymt taggad! Fina och spelvärda lopp bjuds vi på dessutom.

Avd 1: 8 Phoenix Photo blir favorit, men jag tycker inte han är bästa hästen och har dessutom ett stängt spår. Visst, ett perfekt lopp först på innerspår och ut i andraspår där Örjan kan vila så biter det bra till slut, men det måste stämma. 3 Exlusive Matter är riktigt bra och är startsnabb. Skulle kunna sitta i spets och blir då inte lätt att slå. 9 Upstate Face är en häst som man kommer få se i guld snart tror jag. Direkt i andraspår och har ett rejält slutvarv. 10 Minnestads Ecuador har en mycket fin spurt att tillgå.

Avd 2: Hemmahästen 4 Cassius Ima får tipsnicken här. En mycket fin häst där Svanberg har satsat hit. Jänkarvagnen åker på igen, och med den minsta fart på loppet så tror jag han klipper de. 3 Zack Bris är ruskigt startsnabb och sitter i spets. 9 Harvard Student har vart bra på slutet, och här sitter man direkt i andra spår med startsnabb rygg. 10 Listas Behindbars har jag varnat för förr och hör det igen. Tuggar dessutom på riktigt bra över upploppet på tung bana om så skulle bli.

Avd 3: 3 Disco Volante blir gigantisk favorit. Många sena spelare kommer försöka fälla pga ev tung bana. Men man ska tänka på att det va tung bana senast och från ett hopplöst läge kom ändå 4a och tycker ändå han gjorde det bra. Nu är det enklare emot, mycket bättre läge och de värsta motståndarna har fått de sämsta lägena. 12 Zenit Brick är värst emot följt av 1 Hawk Cliff.

Avd 4: Nu är det all in på 1 Luna Nera Doc med blinkers och jänkarvagn. Sist hon gick med det va hon ruggig. 3 Call Me Brodda kommer inte få mycket gratis från start. En superskräll som måste med är 10 Svecak Palema. Hon spurtade mkt bra sist på ett opassande underlag. Har mött och slagit riktigt bra hästar förr och kan verkligen spurta. Här har hon rygg på favoriten och får ett passande lopp. 9 Bansky ska man ta på allvar nu. Tror det passar henne att gå i rygg och skulle kunna få rygg ledaren.

Avd 5: Många startsnabba här och det kan gå undan delux. Nån som verkligen gynnas av det är 11 Mr Perfektion som alltid spurtar fint. 4 Franklin Face tror jag ändå tar spets och därifrån ska slås. 5 My Dream Art gillar jag och lär trycka på loppet om de tar upp där framme. 1 Jaguar Dream va grymt fin sist efter uppehåll och kan få en fin resa på innerspår igen, och skulle luckan komma så går det fort över upploppet.

Avd 6: Jag varnade för 5 Ottilia Fri när hon skrällvann på V75 nyligen. Starten senast satt hon bombfast mot liknande hästar och va då på samma volt som dessa men nu 20m före! Grymt sjukt lite streckad återigen. 6 Ale Pride Gar ska oxå va mer streckad än så här. Va när Mellby Good näst senast, och senast hade man kunnat vinna med lite mer flyt. 1 Thebankofbroadway står bra inne här och gått riktigt på slutet, kan nog hålla länge. 12 Princess S.W är den som är mest intressant från 40m tillägg.

Avd 7: 1 Maestro Crowe är riktigt bra och rejäl men kommer tas lugnt och backa sig sist, för att sen gå fram i dödens, tuffare emot nu än senast och blir inte lika lätt. 10 Leon Zon har jag alltid gillat och här har man rygg på 3 Jori Boko, och kommer få en fin resa, då har han ett grymt slutvarv att bjuda på. 8 Timo Lane spurtade fint i lördags efter uppehåll och honom ska man verkligen passa nu. 6 L.L Royal fick vinna sist, gillar distansen och är dessutom startsnabb.

Lycka till på lördag och köp gärna in er på en andel hos mitt Tozzes Tornado mot potten! Länken finns nedan👇 Välkomna!

Mvh ThomasVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED