Speltips tillsammans med 

Alla rätt i onsdags på V86 som gav nästan 50 000:-. Hoppas att vi fortsätter på denna väg även på lördag.

Avd 1: Första strecket får 5 Cash Cowboy som jag tror tar sig förbi 4 Axel Ruda från start och då är det en mycket bra chans. Men om det ej går så finns det gått om motbud som kan vinna. 3 Young King va jättefin senast och barfota runt om nu. 10 Otroligosåfin är en häst jag gillar, men är helt klart bäst från spets och lite seg bakifrån. Med det sagt så är det ändå en väldigt kapabel häst som kan vara dumt att inte ha med på lappen. 12 Gooner vet vi kan springa även bakifrån. Fick stryk senast mot 3 Young King men distansen nu gynnar mer 12 Gooner de emellan. 11 Tale Of Jacks kan vara skrällen i loppet. Han har verkligen hittat tillbaka till sin gamla form igen, och i de senaste två loppen har han varit varit överlägsen med krafter kvar.

Avd 2: 10 Månlykke A.M är våran nya kallblodsstjärna, och ska inte kunna torska detta. Är såklart aldrig fel att gardera en sådan dunderfavorit heller om man hittar andra bra spikar I omgången, värdet skulle ju höjas nåt enormt om han faller. Om man väljer att gardera så tycker jag det främst är 4 Ard som galloperade bort massor senast för att sen komma ifatt, och sen blir dragen bakåt när man ska attackera, blir ändå 4a i loppet som 6 Mo Sjur vinner. Utan galopp och störningen i loppet så hade man nog vunnit loppet klart. Lägg därtill att 4 Ard är lika start som 6 Mo Sjur nu, då 20m efter. 7 Nordby Fröy gjorde oxå ett bra lopp i samma start som 3a.

Avd 3: 1 Margareta Tooma är en bra och startsnabb häst, har ett lopp I kroppen och allt ser bra ut. Jag vill nog ändå se hur hon öppnar från just bricka 1 nu med bara ett lopp I kroppen och i den nya regin. 5 Lovely O.O vet vi är en bra häst som har enorma fartresurser. 4 She Follow Me är extremt snabb på speed med lopp på rulle. 9 Global At Work har toppform, och det kan vara bra med detta läge, så kan man spara på krutet. 13 Gitte Silvåkra och 15 Ies Elisabeth är spurtstarka och med fart på loppet så blir de livsfarliga.

Avd 4: Skulle jag veta att 1 Global Attention inte gör bort sig så skulle jag spika men det vet jag inte. 6 Kissinger Boko skulle kunna ta hand om ledningen från sitt springspår, och blir då en svår nöt att knäcka. 5 Santos De Castella har startat året mycket bra och är riktigt stark. 4 Haitkin Am har hög segerprocent och har verkligen börjat karriären bra, men möter tufft motstånd nu samt jobbigt spår 4 i volten. 3 G.K Justus kan få loppet där bakom med Örjan i sulkyn. 7 Eagle Eye ska man oxå ta på allvar här. Springspår med Uffe Ohlsson är mumma bara det. Rätt så öppet lopp som man får ta ett gäng hästar i, om man inte tar ställning.

Avd 5: Många kommer gå på 4 Bitcoind’ Arc, men känns inte roligt med tanke på hur omgången ser ut. Om folk inte spikar så tar de nog ett lås här med 9 Gogobet Sisu, vilket skulle betyda en grym värdeökning om nån annan vinner! 1 Devs Definitif har kanonform och med fin resa på innerspår så kommer det gå undan om luckan kommer. 11 One Kind Of Art får en ny chans av mig, grymt bra häst!

Avd 6: Jag tror att det kommer gå undan här med många startsnabba hästar som gillar högt tempo och det gynnar min tipsetta 10 Evens Cool Boy. En topphäst som i de senaste starterna verkligen visat det oxå. Ett möjligt spikförslag, men mer taktiksnack måste kollas upp. Annars tycker jag att man inte ska glömma 1 Beartime, som är startsnabb, gillar kort distans men har heller inget emot rygg ledaren då spurten biter fint vid sådan resa, har vi sett förr. 3 Upstate Face och 4 Van Gogh Z.S är självklart givna vid gardering. 9 Can Lane har ett bra läge för att smyga med i rygg på startsnabba hästar.

Avd 7: 3 Missle Hill är startsnabb och sitter säkert i spets, men lär inte få sitta ifred precis. 8 Hail Mary kommer att tugga på i dödens. Lägg därtill att 7 Click Bait är ybersnabb från start om man vaknat på rätt sida. Med det sagt så landar mitt förstastreck och tänkbar chans spik på 4 Brother Bill. Utan galoppen senast så hade man slagit Elitloppsvinnaren Don Fannuci Zet. Med tanke på att det ser ut som man får en perfekt resa bakom dessa så ska det vara en bra chans.

Lycka till på liren på lördag och haka gärna på mitt andelspel Skräll75 mot miljonerna! Tyvärr så är mitt andra andelspel Tozzes Tornado slutsålt, men finns andelar kvar till extraomgången på söndag. Länkarna till systemen finns nedan👇 Välkomna!

Mvh ThomasVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED