Speltips tillsammans med 

februari 25, 2021

Avd 1: 8 Tullibardine Boe är bästa hästen och mitt första streck. Kommer man bara ut från sitt stängda spår så är det full gas som gäller. Men spåret gör att jag vill gardera. 11 Red Hot Roadster och 12 Power Blaster har oxå tråkiga utgångslägen men är rejäla hästar. 4 Enge Eros har två lopp I kroppen nu och va grym i fjol, hoppas de prickar formen till denna start. Ett rätt så öppet lopp.

Avd 2: 13 B.W Rune vann utvändigt över 10 Roli Eld senast, och det troliga är att det står mellan de igen. Jag litar ändå inte helt till 100 på de båda, utan försöker leta skräll. 11 Bellfaks är given vid gardering. På en bra dag så kan han allt. 9 Art Kjarvald jagar jag gång på gång och nån gång måste den väl sitta. Är inte lika bra som förr men senast va det en liten uppryckning och jag tror det finns mer. En rolig skräll att ha med.

Avd 3: 7 Disco Volante trivdes inte på banan senast och han kräver fäste. Romme brukar ha bra underlag, men frågan är hur mycket senaste loppet tog på han. Normalt sett ska det vara en toppchans med bra underlag och kort distans, men är ändå lite kluven. Viktigt att kolla värmning! 6 Västerbogrobois är grymt startsnabb och det visade man verkligen senast. 5 Hazard Boko är oxå startsnabb. Vågar man köra I ledningen men nån av de tro!? De två är främst emot. 3 Zenit Brick vet vi har bra kapacitet men har inte riktigt visat det på slutet.

Avd 4: 5 D.Day Zet är ingen favorit jag håller I handen, tuffare emot nu. 4 Again Kronos är en spännande finsk gäst och föredetta stallkamrat med favoriten. Skulle kunna bli ledningen och då kan det bli intressant. 12 Global Above All är nog bästa hästen men tråkigt spår. 3 Zeolit ska det bli kul och se Magnus A Djuse upp på nu. Given.

Avd 5: 5 Algot Zonett är absolut en väldigt bra häst men för mycket spelad, given att gardera. 3 Gobal Undicided va mycket bra sist och nu tror jag formen verkligen börjar komma. Nu är det lång distans som han gillar, och kanske kan det va en superprestation på gång. En jag inte missar att strecka är 12 Carat Du Goutier! Det här är Harper material. Den 7/11 gick han 13.9 3180m. I starten efter vann han ett långlopp före tvåan och guldhästen Hawk Cliff. Därefter kommit 3a på opassande medeldistans bakom Hawk Cliff och Hazard Boko. Inte riktigt den kalibern här. Ofattbart lite spelad här, men kan vara för att han va sämre senast. Missa inte!

Avd 6: 4 Donna Leonora är en häst jag verkligen fattat tycke för och givet förstastreck. 11 Valborg Marje är min härliga spurtare som jag alltid spelar vinnare på. Formen börjar komma och pass upp över upploppet. Spännande med Örjan upp på 1 Pappajonnys Ilse. Formen verkar inte va som bäst nu men kanske kan Örjan va lösningen. 2 Follow My Lead får man inte sluta spela på bara efter senaste insatsen, utan kolla innan det. 13 Lyx Håleryd och 14 Zooropa är mycket spelade men ska ju oxå va det.

Avd 7: Wow vilka prestationer 5 Oxidizer har gjort på slutet. Ska ju ha en bra chans här såklart och visst ett spikförslag. Men att spika en storfavorit I sista avd när omgången ser ut som den gör med många starka favoriter, är inte riktigt min grej. Det rensar rejält om man lyckas fälla här. Den jag tänker främst på är 2 Balotelli Crown. Grymt bra häst som har ett rejält slutvarv att bjuda på. 11 Mas Capasity spurtade rejält senast och stämmer det bara lite så kan det absolut gå.

Lycka till på liren och haka gärna på mitt andelspel Tozzes Tornado mot miljonerna! Länken finns nedan👇 Välkomna!

Mvh ThomasVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED